Küp Akvaryum


tremusaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/08/2010
İl: Kahramanmaras
Mesaj: 499
tremusaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 18:45
[QUOTE=Eaqle]

peki jaguar olurmu

[/QUOTE]

İlginç olan yazının başından beri istediğiniz türlerin genelde iri cins ve piskopat olması xD  acilen 300 litre üzerine geçmenizi tavsiye ederim :) O zaman hayalinizdeki türlere geçebilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MelihKayaÇevrim Dışı

Kayıt: 10/04/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 578
MelihKayaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 23:22
[QUOTE=Eaqle][QUOTE=tremusa]Çok çok rahat bir şekilde ramirezi veya kakadu  besler ,çiklet diyinde aklınıza sadece astronot ,frontoza geliyorsa bilemem.

 Ama flower horn gibi piskopat bir balığı ,hemde cüsse olarak çok  irice bir cinsi 60 litrede besleyemezsiniz, diyelimki 40 cm lere boy atan bu balığı beslemeye karar verdeniz ,kendinden küçük koyduğunuz her balığı parçalayacağını hatırlatayım.Kendi türüne bile tahammülü olmayan ,ırkı ,kökeni belli olmayan ,özünde bir labaratuar ucubesi bir balıktır ,görsel anlamda zevk versede özünde bir zavallıdır.Ticaret kaygısıdır.
Papağan ciklet denilen ucubeyide besleyip ,destekleyip, onların acı çekmesine göz yumup ,midas türünün ortadan kalkmasına ,soyunun tükenmesine yardımcı olacaksanız akvaryum hacminizi 120 litrenin üzerine çekmenizi tavsiye ederim.Sizin alacağınız her bir papağan ciklet bir sonrakinin üretimini tetiklemekte Bunu göz zevkiniz için yapığınızı düşünüyorsanız ,bu katliama ortak olduğunuzu ne yazıkki söylemeliyim. Yemi ağzını kağayamadığından gırtlağıyla ezen ,erkekleri kısır ,hepsinde hava kesesi sorunlu olan bir balık beslenmez. [/QUOTE]
nasıl yani papağan cichlid nasıl acı çekiyorki anlamadım[/QUOTE]
Papağan diye bildiğiniz o balığın habitatı yani yaşam alanı yok. Papağan balığı akvaryumda üretilmiş bir balıktır. Genetik yapısı bozuk olduğundan dolayı ağız bölümü yanlış yapılı olduğundan dolayı her yemlemede acı çektiğine şahit olabilirsiniz. Eğer bu balığı besleyip bu balığa talebi artırırsanız bu balığı ortaya çıkaran yani kırılmasını sağlayan diğer iki balığın soylarının tükenmesine katkı sağlarsınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir