ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kerem Gürdal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2010 18:22
Son Ziyaret:
24 Ocak 2013 23:06
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerem Gürdal
Doğum Tarihi:
17 Temmuz 1994
Yaş:
29
İl:
Bursa
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

45*25*25 Bitkili Nano Akvaryum

SON 5 MESAJI

Bitkili Nano Akvaryumum..
[QUOTE=Ugur22]Kerem Bey, akvaryumu kaça aldınız, merak ettimde...[/QUOTE]
100TL içinde kumu şelale filtresi ve led lambasıyla beraber aldım.Bu görüntüye ve kaliteye çok iyi bir fiyat.
Bitkili Nano Akvaryumum..
[QUOTE=chenk69]Ön soldaki çimen görünümlü bitkinin adı nedir acaba ? Bende de aynısı var ama adını bilmiyorum ondan dolayı sordum. Çok şık bir akvaryum, filtre çıkışını da bitkiyle kaparsanız çok daha şık olur. [/QUOTE]
tenellus olması lazım.İlgi için teşekkürler


Akvaryumu getiren adam yurt dışından getirmiş bu arada öğrendim.
Uğur Bey akvaryumda köklü bi değişim yapmayı düşünüyorum. Yavaş yavaş ayarlamaya çalışıcam malzemeleri High-Tech akvaryuma çeviricem o yüzden şu aralar başka bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Yapmaya başlarken bütün görüntüleri yüksek çözünürlükte sizlere aktarıcam :)

Bitkili Nano Akvaryumum..
[QUOTE=enderun60]Gerçekten görsel bakımdan çok hoş görünen bir akvaryum olmuş insanın başucunda böyle şık bir akvaryum olması lazım :) Ancak tek gözüme takılan filtreniz daha güzel bi görüntüyü bozuyor daha bitkilerin arkasında kalsa görünmese hoş olur yada mümkünse bitkilendirerek o görüntüyü engelleyebilirseniz iyi olur umarım aynı fikirdeyizdir Göz%20Kirpma [/QUOTE]

Filtre göze batıyor evet çözüm yollları aradım ucunu eritip yönünü sağtarafa vermek gibi ama sıkıntıda çıkarta biliceğini göze alarak zamana bıraktım ileride daha çeşitli bitkilerle kapatırım.Fikriniz için teşekkür ederim :)


Kesinlikle bu akvaryumlardan, (ve ya replikası) Türkiye'de satışı olduğunu hiç duymadım, yurtdışından bir şahıs ile getirilmiş bir akvaryum olabilir.

Konunun takipçisiyim. Çözünürlüğü daha yüksek fotoğraflar bekliyorum.
Son birde önerim olacak, midye büyüdükten sonra nanoyu dağıtacaktır kuma gömülerek, tankınız oturduktan sonra çıkarmakta fayda var. Yabani salyangozlar için tanka 2-3 tane katil salyangoz eklerseniz iyi olur. [/QUOTE]
Olabilir ben onu gidince bi soruyım..Yüksek çözünürlükte fotorafları fotoraf makinesi alınca çekip koyarım çünkü elimdeki makina suya düşüp bozuldu :/ Midyeyi takip ediyorum akvaryumu dağıtmaması için.Katil salyangoz bursada bulamadım olmadı bidahaki istabula gelişimde bakıcam oda uzun bi süre olabilir.İlginiz için teşekkürler Uğur Bey yakında 150*50*50 lik akvaryumumlada karşınıza çıkıcam umarım ondada yardımlarınız dokunur :)


[QUOTE=EmRe_BeKiR]Çok güzel bir akvaryuma balık olarak neonda olabilirdi.[/QUOTE]
Neon sürü balığı olduğu için küçük akvaryumda iyi olmuyorum uzun akvaryumda hem daha şık hemde daha mutlu oluyorlar.İlginiz için Teşekkürler:)
Bitkili Nano Akvaryumum..
[QUOTE=Kaan]Çok güzel bir akvaryum olmuş.İçinde 2 dişi 1 erkek kılıç veya velifera çok güzel olucaktır.

Akvaryum birde çok değişik olmuş galiba arkadan sadece giriş var üstü tamamen kapalı denebilir.Dalgıç florasanlanmı çektiniz fotoları. [/QUOTE]
Teşekkürler.Aslında ben sadece karides akvaryumu yapıcaktım ama sonradan akvaryum çok hareketsiz geldi ve rengi ve görünüşüyle pembe zebra danioda karar kıldım.Fotorafları telefonumla çektim.ilginize teşekkür ederim :)


[QUOTE=Ugur22]Kerem Bey, akvaryumunuz gerçekten çok güzel, bu tarz akvaryumları plantedtank.net'te görüyorum, bu çeşidin kullanımı gerçekten çok yaygın, siz bu akvaryumu nereden aldınız acaba? Kendiniz mi imal ettiniz? Bu akvaryuma hoş renklere sahip bir crown tail betta çok yakışırdı.[/QUOTE]

Teşekkürler Uğur Bey. Bende bölebi akvaryuma daha önce rastlamamıştım akvaryumcumda ben almadan bir gün önce başka birisi getirmiş. Kendisimi yapmıştır , satınmı almıştır bilmiyorum.. Bende görür görmez kaptım hemen :) Betta düşünmedim değil ilk başta ama pembe zebra daniolar daha çok hoşuma gitti. İlginiz için Teşekkür ederim :)


[QUOTE=staha]Merhabalar , 
Çok güzel ve sade bir akvaruymunuz olmuş , tebrik ederim .

Isıtıcı kullanmıyormusunuz acaba ?[/QUOTE]

Merhaba , beğendiğinize sevindim.. Isıtıcı kullanmıyorum su altı florasanı az çok ısıtıcı görevini görüyor küçük bir akvaryum olduğu ayrıca ısı kaybı olmuyor ısı sabit. İlginize Teşekkür ederim :)


[QUOTE=koray77]Daha minimal bitkiler ile ön planı doldursanız yada arka-ortadaki crypto yu farklı bir yere alsanız daha güzel olabilir.
Sadece eleştiri olarak görmeyin eleştiriyi yazdım beğenimi kendime sakladım ama yanlış anlaşılma olmaması için düzeltiyorum akvaryum sade ve çok şık.
[/QUOTE]
Bitki sayısını ve çeşidini ardtırdıkça önleride doldurucam 3 kök daha crypto altıp ön plana doğru yayıcam.Beğeniniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim :)
Bitkili Nano Akvaryumum..
Fotoğraf:


Genel Görünüm


Soldan Görünüm

Sağdan Görünüm

Üstten Görünüm

Led Lambanın Görünümü

Şelale Filtrenin Görünümü

Boyut (cm):45*25*25h
Kapasite (litre):28 Lt
Canlılar:2 Adet Pembe Zebra Danio , 1 Adet Albino Cüce Vatoz , 6 Adet Kiraz Karides , 4-5 cmlik Tatlı Su Midyesi ve Sayısını Bilmediğim Kadar Yabani Salyangoz

Malzemeler:Rs-1000 Şelale Filtre , 220 V Su İçi Florasanı ve Kapak İçinde Led Lamba  , 1 Adet Mangrow Kökü , 5 Kg Siyah Hagen Kum

Akvaryum Bakımı:Haftada bir %10 Dip Çekimi , Geri Su İlavesi Olarak  Erikli Damacana Su

Kullanılan Yemler:Tetra Min Tropical Flakes ve Tablet Yem

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Azoo Plant Nutrients Sıvı Gübre



Akvaryumumu kuralı yaklaşık 1-2 ay oluyor anca fırsat bulup koyabildim fotorafları.. Telefondan çektiğim için görüntü kalitesi iyi olmıyabilir. Akvaryumum hakkında fikirleriniz ve görüşlerinizi sunarsanız sevinirim : )

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.