ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
deliduranim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ekim 2010 09:16
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2011 21:42
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
turan taşlıgil
Doğum Tarihi:
29 Ekim 1990
Yaş:
33
İl:
Karabük
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

TURAN TAŞLIGİL 14 akvaryum binlerce kendi üretimim balık

SON 10 MESAJI

Yavru Balıkların Beslenmesi

Akvaryumunda rafya kullanmayı bırakmanı öneririm.Keskin kenarları hem büyük balıkların hemde küçük balıkların yaralayıcı olabiliyor.Dediğin gibi birde balıkların rafyalara hucum ediyormus buda yaralanmaları üst düzeylere çıkarabilir.Akvaryumuna yeteri kadar bitki ilave ettiğinde hem bu problemi çözeceksin hemde balıklarının beslenmesindeki problemlerini halletmiş olursun ve çok daha stressiz bi ortam yakalarsın.

C vitamini
Zerkusunda dediği gibi en güzeli bemiks c dir.Ben kendi akvaryumlarımda kullanıyorum gayet başarılı.Ayrıca bemiks c yi yeme uyguladıgınızda kalan fazla yemleri dolapta saklamanızı öneririm.
Lepistes ve Moli ne zaman doğurur? ( Resimli )
Kardeşim akvaryumundaki rafyaları yerine canlı bitki koymanda fayda var cunku buyuklar rafyalara takılıp yaralanabiliyo.
Lepisteste kabızlık
Meraba.Marulu ince ince dilimle daha sonra kurumaya bırak kuruduktan sonra havanda toz haline getir ve balıga yemiyle beraber ver ancak marul oranı daha yüksek olsun yeme göre normale dönene kadar buna devam etmelisin arkadaşım.
Düşüncelerinizi Bekliyorum
Balıklarını üretmek istiyorsan akvaryumundaki iç motoru kaldırmalısın çünkü  yavrulara çok sıkntıları olabiliyo dış motor kullanmanı öneririm ve arkadaşın dedigi gibi bitki şart.
Velifera yavruları
Meraba.Bence rafya kullanımından kaçınmak lazım eger imkanlarınız varsa çünkü balıklar rafyalar tarafından yaralanabiliyorlar.
Lepistes
Yem oranını iyi ayarlamalısın çünkü granür yemler lepisteslere ağır gelmekte balıklar sindiriminde sorunlar yaşamaktadır ancak yaprak yemle karıştırarak verebilirsin tabi yaprak yem agırlıklı olmalı.
Lepistes Üretimi
Arkadaşım saglıklı bi üreme istiyosan 1 erkege 4 dişi almak en doğrusu ama tankın çok küçük büyütmen lazım hem keyif verici olur hemde saglıklı balıklar üretebilirsin.
lepistesimin 180 derece dönerek ters yüzmesi
Arkadaşım bu yemden kaynaklanan bı durum benımde birkac lepıstesımde görunuyodu tek cozumu yemini degiştirmen yemin balıga agır gelmesınden dolayı kaynaklanıyo bu durum.
kılıçkuyruğum doğuramıyor
Bencede arkadasın dedigi gibi12 litre balık ıcın cok az en kısa surede buyutmeye calıs hayvanda sıkıntıya gırer boyle bı durumda ve sonu kacınılmaz ve balıgına gelınce strese girmıstır yavrulukta dedigin gibi yavru ıcınde olmusse kurtarma sansın yok cunku dıger yavruları ve anneyi zehirler biraz daha bekle ama balıgı yavruluktan cıkarmalısın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.