ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
visualize
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2010 19:44
Son Ziyaret:
13 Kasım 2012 12:30
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mustafa yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Yılmaz

SON 10 MESAJI

JBL YEM NUMUNE GÖNDERİMLERİ
  Numune talebimi mail olarak gönderdim,ilginiz için teşekkür ederim.
Ana Tankta Yavru Barındırma
Resimdeki şeffaf bitkili arka planın satıldığı onlıne site varmı ? adana her yerde aradım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Yavru Balıkların Beslenmesi
     İyi günler arkadaşlar 37 litrelik akvaryumum var içinde canlı bitki yok balık ola raksa 1 erkek 8 dişi moli, sayabildiğin kadarıyla da 24 yavru moli var.
    Benim kafama takılan yemleme, elimde kurutulmuş kurt, kurutulmuş karides,pul yem,japon yemi,dip yemi ayrıca haşlanmış bezelye,yumurta sarısıda veriyorum ama verdiğin her yemi büyükler yiyor :)
  Yavrular 6 günlük oldu yemi fark edip rafyadan dışarıya çıkana kadar yemler bitirilmiş oluyor zaten büyüklerin hareketlerinden korktukları için çıkan yavru sayısı 5-6 oluyor onlarada bişe kalmıyor, ilk 2 gün rafyanın içine ufalayıp atıyordum yemi bu seferde oraya hucum edip yavruları perişan ediyorlardı.İki arada bir derede kaldım çok yem atıyorum su kirleniyor az atsam içim rahat değil yavrular yiyemiyor.Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız  minnettar kalırım kafam buna takıldı.
İç Filtre
      Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bu filtreyi bozulan filtrenin yerine almıştım 40 kez sordum 37 litre dedim ısrarla olur dedi akvaryumcu.
      Çağdaş abi zaten aklımda akvaryum almak vardı ama işten çıktığım için bunu ertelemek zorundayım beğendim akvaryum 160 lira  biraz yüksek meblağ,
      
İç Filtre
   İyi günler 37 litrelik  akvaryumumda 7 yetişkin moli ,20 küsürde yavru var iç filtre açıkken yetişkinler dibe yakın yüzüyor yavrularda rafyanın içinde duruyor sürekli . acaba dedim debiden dolayımı gittim vana tarzı aparat aldım taktım hava hortumuna degişen bişe olmadı.
   İç filtrem;
   sobo Wp-1000F
   Ac220V-240V 50 Hz 15W
   F-MAX  650 L/H

   Birde debiyi ayarlarken havamı çok akıntı yapar yoksa sumu, vanayı neye göre ayarlamalıyım.Yorumlarınız için şimdiden tşk.ederim
  
visualize2011-06-05 17:07:41
Akvaryumdaki Kovalamaca (video)

     Bir iki gündür akvaryumda hareketlilik var başta siyah teleskop olmak üzere bi kaç balık digerlerini kovalıyor üreme belirtisi gibime geldi bende amatörce cep telefonundan bir video çektim , hem balıklarımı görme açıssından sağlıklılarmı hareketleri normalmi hemde üreme belirtisimi anlamak için yorumlarınız almak istedim , şimdiden teşekkür ederim iyi günler.


[VID]http://www.izlesene.com/video/teleskop1/3511357[/VID]


Su Sorunu
      İyi aksamlar hazır konu açılmışken bende sorayım 6 japonumun oldugu 40 litrelik akvaryumumda 6 aydır her şey yolundayken bugun 2 saat içinde suda bir sis tabakası ayran kıvamında bir beyazlık oluştu.Arastırma yaptım biraz sanırım erkek japonlar üreme zamanı döllemeden dolayı suyu böyle yapıyorlarmış, benim balıklarım ortalama 3-4 cm civarı, iyice baktım yumurtada göremedim .Asıl sorum ise şu ; suya bir müdahelede bulunmam gereklimi sanki balıklarda biraz sersemleşme var gibi su değişimi felan yapmalımıyım.Şimdiden tşk. konuyu açan arkadaşdanda özür dilerim ama forum kirliliği olmasın diye bende burda sorayım dedim.    visualize2011-05-27 22:11:39
Balığın Türü Hakkında Bilgi;
 Yorumlar için tşk.ederim balığı yılbaşında almıştım 4 aydır bende boyunda 1 cm civarı bir büyüme oldu renginde kuyruğundaki hafif kınalık hariç bir değişme olmadı. 2 kez hastalandı gözle görülür bir zayıflama olmuştu şimdilik bir sorun yok diğer 5 balığı da yılbasında almıştım henüz bir ölüm olmadı,
  Akvaryum 49 litre, içerisinde 1 altınbaş karnı şiş olanlardan, 1 adet bir gözü teleskop diğer gözü Japon olan yarı teleskop balığım :),3 adet Japon balığım akvaryumcularda 2.5 liraya satılanlardan, birde bu koi tarzı olan ama koilere göre baya ince bir vücut yapısı var.Tolamda 6 adet balık bulunuyor.
Balığın Türü Hakkında Bilgi;
Arkadaşlar resimdeki balığın türü hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

 Uploaded with ImageShack.us">

 Uploaded with ImageShack.us">

 Uploaded with ImageShack.us">

 Uploaded with ImageShack.us">
Bitkilerin Türü Ne Acaba ?
4. bitki buzdolabında uzun süre kalmış ıspanak gibi bi hal aldı yaprakları dikeldi çürüyor galiba, saz dediğiniz ise sanki büyüme pozisyonuna geçti biraz canlılık var.
Bilgiler için tşk. ederim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.