ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uatrumut
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Aralık 2010 22:59
Son Ziyaret:
14 Ağustos 2011 16:41
Toplam Mesaj:
50 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Umut Çelik
Doğum Tarihi:
14 Nisan 1998
Yaş:
25
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

_(Çelik)_1GreenTetraZonna(GTB),310*250*400mmAkvaryum,18 litre.-

SON 10 MESAJI

İşte Yeni Tankım..! FİKİR verin...
Gerçekten çok gü<el bir tank olmuş.Hayırlı olsun.Aynı problem bende de oldu şu güneş problemi .Ama ben bir arka fon koydum akvaryumun arkasına çok güzel gözüktü ve de yosunlanma veya başka bir sorun olmadıkardeşim fazla telaşlanma diyorum.


Bu arada akvaryumun üstündeki ayıcıklar da çok şeker olmuş.
Neon İçin Bitki
Ben neon tetralar için küçük bir akvaryumda fazla ışıklandırma ile koyu bir kum (kahverengi olabilir.) açık renkli bol bitkilendirme ve iyi temizlemeden sonra tüm güzelliklerini sergileyebileceklerini sanıyorum en az 5-6 tane neon balığı ile muhteşem bir görüntü elde edebileceğimizi düşünüyorum.
Betada su değiştirme sıklığı
Anladım Erdoğan Bey.Çok teşekkürler.
Betada su değiştirme sıklığı
Arkadaşlar ben 10 lt. lik bir akvaryumda beta balığı aldım.Eziyet olmaz diye düşünüyorum...Fakat akvaryumumda su değiştirme sıklığını kaç günde bir yapmam gerekiyor bunu bilemiyorum.Küçük akvaryum 4-5 günde falan birazcık bulanıklaşıyor.Bense haftada bir 1/2 su değişimi yapıyorum.Daha sık mı yapmalıyım anlamadım.Herhangi bir bilginiz varsa lütfen söyleyin balığımı çok seviyorum asla da kaybetmek istemiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bettada kabarma?
Bence su kabarcıkları yüzünden kabarmıyordur.Çünkü;su kabarcıklarını her beta kendisi çıkartır.Bildiğiniz gibi betaların üreme şekilleri budur.Yavrular kabarcıklarda yaşarlar sonra oradan çıkarlar.Ayrıca betanın kabarması çok doğaldır kesin kendi yansımasını falan görüyordur.Bunu betanın önüne ayna koyarak da deneyebilirsiniz.Ben diyorum ki ; korkacak bir şey yok.
Ankara Akvaryumcu Tavsiyeleri
Arkadaşlar daha önce de bu konularla arştırma yaptım size önerdim ama birkaç sorun oluştu.Ankara içi şöyle güzel masalı akvaryum tasarımları olan 100-150 Lt.,elektrik kaçağında suya elektrik vermeyecek ,ışık düzenlemesi yapılmış,dış filtre ve Co2 için tüp bulabileceğim akvaryumcu varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
80 litrelik akvaryum için tavsiye
Peki arkadaşlar zaten daha büyük ve daha ucuz bir akvaryum bakmaya başladım aynı şeyleri ona yaparım arkadaşlar siteden Ankara'da gidebileceğim yerlerdeki akvaryumculara baktım.Onlara gideceğim,bakacağım.
80 litrelik akvaryum için tavsiye
Peki arkadaşlar o zaman ben daha ucuz iyi bir şey alayım co2 içinse şöyle yapmayı düşünüyorum bir tane hava motoru alırım diğer oksijeni balıklar bitkilerden alır,karbondioksidi de verirler bitkilere diye düşünüyorum. uatrumut2011-02-12 13:16:58
80 litrelik akvaryum için tavsiye
Arkadaşlar ben bugünlerde bir akvaryum daha almaya karar verdim,ve de bu akvaryumu almak için birkaç akvaryumcuya gittim.Akvaryumcularda 80 lt.'lik güzel bir akvaryum vardı,altında masasıyla beraber 260 Tl. sizce uygun mu?Her bir litreye 1 Watt. gelecek şekilde de lambası ayrlanmış,iç filtresi de var.100 Watt.'lık bir ısıtıcı almayı planlıyorum.Ve bir de dış filtre.Bitkili akvaryum yapacağım,bu yüzden de Co2 sağlamam gerek.Bunun için de bir tüp düşünüyorum.Toplam kaç Tl. tutar?İçine siyah eon tetra , kardinal neon tetra , lepistes , beyaz çöpçü , aykuyruk ve kılıçkuyruk balıklarını almayı planlıyorum.Birlikte yaşarlar mı?Önerebileceğiniz başka türler var mı onlarla yaşayabilecek?
Sorularım biraz uzun oldu arkadaşlar özür dilerimUtangaç.Cevaplarınıız için şimdiden teşekkürler.
Bettam için bilgi..
Bencede betalar için durgun sular gerekir ve bunun için de motor falan koymanızı tavsiye etmem.Bence yapmanız gereken küçük bir akvaryum da olsa o balığı fanustan kurtarın havayla teması  da sağlayın haftada birkaç kez de 1/3 su değişimi yaparsanız mükemmel olur. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.