ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sonmohikan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Şubat 2011 21:17
Son Ziyaret:
19 Mart 2024 21:41
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Habip
Doğum Tarihi:
12 Ocak 1972
Yaş:
52
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HbpSvgl

SON 10 MESAJI

Dış filtre öneri
 250 lt.lik akvaryumda yanılmıyorsam 835 modelini kullanmıştım. Bir süre sonra ses beni aşırı rahatsız etti, debisi düştü, malzeme hasarlandı...Şimdi e-jet kullanıyorum. Sessiz ve kolay çalışan bir cihaz. şimdilik memnunum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Faka asıl amacım eheim 2217 klasik modeli idi.
Karides ve Cüce Vatoz yaşar mı?
Benim tankımda da 5 cüce ve çok sayıda karides var. Bolca karides yavrusu da var .Hiç bir sıkıntı gözlemlemedim.
Eskişehirde Kaya / Taş ?

SAZOVA PARKININ ARKA TARFINDAN ÇAMLICAYA DOĞRU GİDEN YOLDA KÖPRÜYE GELMEDEN SAĞ TARAFTA TAŞ SATAN BİR YER  GÖRMÜŞTÜM. ORAYA BAKABİLİRSİN.

Strafordan arka fon yapımı için destek
Tabii en sonunda da uygun evsafta derz dolgu ve renklendirici ile istediğiniz rengi vererek tankın arka duvarına silikon vasıtası ile sabitlemeniz gerekecektir. Şimdiden kolay gelsin.
Artık her şey yolunda ...
Hasan Bey tebrikler çok güzel bir kurulum gerçekleştirmişsiniz. Bitki ekledikten sonra da fotoarınızı paylaşırsınız herhalde. Konuyu takip ediyor olacağım.Sağlıklı balıklar
200 LT'de Kiraz Karides(Yeni foto Sayfa2)
Çok güzel bir tank olmuş hayırlı olun. Mosslarınızın üzerindeki iplik yosun sorunu bende de mevcut. Konunuzu bu bakımdan da takip edeceğim. Bir çözüm yolu bulabilirseniz ben de buradan bilgilenebilirim. Daylightlarınızı ne ile değiştirdiniz acaba?
Teşekkürler.
BİTKİLİ AKVARYUMA BAŞLANGIÇ
Geçenlerde CO2 sistemimde biraz değişiklik yaptım ve sonuçta gördüm ki benim fotosentez ile ilgili problemim CO2 nin çözülemeyişinden kaynaklanıyormuş. Yani CO2 yi ne kadar iyi suya çözerek verirseniz bitkilerinizin o kadar iyi fotosentez yaptığını gözlemleyeceksiniz diye düşünüyorum. Bütün mesele CO2 yi çözmekte. 
Eskişehir de T5 Lamba ve Balast
Aslın bu bahsettiğiniz iki şık arasında bir yerlerdeyim :) Tam kurdum sayılmaz.Yeni akvaryum tamam, dekor tamam ama şu an için pek bitki yok içerisinde.Sadece suyun daha çabuk oturması için 10-15 kök ratala wallichi, Hydrocotyle verticillata ve küçük bir miktar H.C. Cuba var. Balıkta yok zaten.Sadece hayalet karideslerim var.Yaklaşık 3 hafta sonra 30 kardinal neon,30 kırmızı burun tetra,1 çift ramirezi ve 1 çift kakadu eklemeyi düşünüyorum.
[/QUOTE]
Serkan Bey kusura bakmazsanız bir soru sormak istiyorum kakaduyu eskişehirde nerede bulacaksınız acaba? bir de bu bitkileri internetten mi aldınız acaba?
Eskişehir de T5 Lamba ve Balast
Serkan Bey daha önce kurulumunu tanıttığınız tankı bozdunuz da yeni bir tank mı kurma hazırlığındasınız?  yoksa tankı kurdunuz mu?  
BİTKİLİ AKVARYUMA BAŞLANGIÇ
O zaman önce bir vorteks yapmak için kolları sıvamak gerekiyor herhalde. umarım istediğimi elde edebilirim. bir süre de o şekilde deneyip sonuç almayı beklemek gerekiyor herhalde. daha sonra tekrar bir değerlendirme yapılabilir.  

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.