ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ikikuyruklulep
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Mart 2011 20:06
Son Ziyaret:
01 Eylül 2015 00:25
Toplam Mesaj:
85 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
samet paşalı
Doğum Tarihi:
17 Ekim 1992
Yaş:
31
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

samet paşalı

SON 10 MESAJI

Kumların karışmaması için sineklik nereden bulunur?
Peki birbirine karışmaz öyle değil mi?
Kumların karışmaması için sineklik nereden bulunur?
Merhaba.. 15 kilo hagen kuvarz kum var elimde en alta silis kum üstünede hageni koymak istiyorum.. Ama bu kumların birbirine karışmasınıda istemiyorum. Bunun önüne sineklikle geçebilir miyim? Sinekliği nereden bulabilirim..
Osram T5 Tavsiye
Merhabalar. Osram'ın bir markasını alacağım. ilk önce T8 olarak düşündüm ama şimdi T5 düşünüyorum. Acaba alacağım lambanın kelvin değeri ne olmalı? 21 wattlık almayı düşünüyorum. Yada 36 ayrıca T8 bir lambam daha var. Yansıtıcıyla beraber 200 litre low tech bir tankı aydınlatacağım. Sadece Osram'ın 21 wattlık 865 yazan florosanını alsam bitkiler için uygun olur mu? Teşekkürler. VUSLAT2012-01-25 17:58:22
2 adet 18 watt yerine 1 adet 36 watt..
Merhabalar. OSRAM ın 2 adet 18 wattlık lambası yerine bir adet 36 watt lambasını (florosan) kullansam aynı işlevi görür mü? Birşey kaybeder miyim? Teşekkürler..
Taban Malzemesi Sorunu..
Eğer markada önerirseniz benim için daha kolay olur sanırım.. Torf ile uğraşmak istemiyorum.. Bu yüzden fondovivo kullansam en aşşağıya daha sonra üstüne dere kumu kullansam ve en üstede aquaclay kullansam ve 200 litreye ne kadar kullanmalıyım? Nasıl olur diye bir soru sorayım maliyetide ne kadar olur ? Teşekkürler..
Taban Malzemesi Sorunu..
Merhabalar. Taban malzemesi hakkında o kadar söylenen şeyler varki kafam çok karıştı. Hindistan cevizi torfu alacaktım ama o iş biraz karışık sanırım. En iyisi ya hagen yada aquaclay almak. Sorum ise şu aquaclayın yararı nedir hageninin yararı nedir. Hangisi daha iyidir? 200 litre akvaryum var kaç kg alayım ki low tech bir bitkili tank oluşturabileyim.. Nereye baktıysam herkes bir link verip geçiştiriyor. Ucuz yoldan kapatmak istedim ama olmayacak sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler :)
Bitkili Tank için Taban Ne Olmalı?
Merhabalar. 200 litre bir metre boy bir akvaryumun tabanına ne koymalıyım? Low tech olacak karides ve özel tür lepistes.. Ayrıca özel tür lepistes nereden bulabilirim? Florosanıda kaç adet almalıyım ve hangi renk? Tasarruflu uzun florosan kullansam olurmu.. Teşekkürler.
Resimdeki Gibi Sp ye Bitki koymak Ph ı çok değiştirir mi?
Teşekkürler ancak nilüfer neden eriyor acaba? Nilüfer için bitkili yapmaya çalıştım açıkçası ne zararı oluyorki eriyor nilüfer? Tekrar teşekkürler.
Resimdeki Gibi Sp ye Bitki koymak Ph ı çok değiştirir mi?
Merhabalar. Saz ve nilüfer bitkisi aldım ve sp akvaryumuna koydum ancak kendimden emin olamıyorum spler ani ph değişiminden ölecekler gibi geliyor çok etkilenmesinler diye ayrıyetten kayada koydum ancak ne kadar etki edeceğini bilemiyorum.. Görüşleriniz için teşekkürler şimdiden.

dolphin c-1600
Dış filtreyi yeni temizledim. Tekrar açtım debisi aynı ancak arada bayağı debi düşüo suyu alamıor tamamen bu arada birazcık da ses çıkıyor acaba sepetlerimi yanlış dizdim? Tekrar suyu aldığında debi tekrar kendine gelior sonra birdaha düşüor. Ne yapmalıym?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.