ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
burakcan41
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2011 21:21
Son Ziyaret:
26 Kasım 2012 00:14
Toplam Mesaj:
55 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
BURAK CAN
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Kocaeli
Meslek:
tekniker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BURAK CAN     40lt

SON 10 MESAJI

ilk denemem :)
[QUOTE=N3M3S1S]bitki olarak ne koyabilirim içine daha yeniyim.akvaryumu değiştiricem aklımda olan boyutlar 70*60*40yada45

şimdilik canlı doğuran ama yapacağım diğer akvaryumda da canlı doğuranla devam edebilirim
[/QUOTE]  Bitki olarak kayanın etrafına çok güzel moss olabilir biraz araştırma yap bulursun arkadaşım.arka planada güzel siyah bi fon olabilir bence.Canlı doğuran beslemeni tavsiye ederim 1 e 3 dişi yeter . zaten 2 ayda 20-30 balığın olucaktır.. iyi akşamlar.
İlk akvaryumum sizce nasıl

İyi aksamlar arkadasım gayet baslangıç olarak iyi baslangıç zamanla oturacaktır emin ol :) tabi birazdaha basit bakımı kolay bitkiler bakabilirsın ve hoş görüntrtü olur örneğin eledoa bakabılırsın. Tabi ışık lazım yazmamıssın. Yem bunlar herkesın kullandığı pul yemlerden birazdaha kalitelileri var onlardan alırsın bitince akvaryumcu biraz adisinden vermiş. .İnsallah daha güzel olucak sağlıklı balıklar. ..

bitkilerde erime

İyi aksamlar arkadslar benım sorunum bitkilerimde erime var sürgun verıorlar gayet canlı duruyorlar fakat tek tuk erıme var bunun nedenı ne olabılır. 40 litre lepistes akvaryumu gübre kullanmıorum basit bitki besliyorum. .Limon gül saz gbi. .Sıcakjlık kaç derecede olmalı. .Işık hakkında bilgi alabilirmiyim 18w kullanıorum ışıgın ve scakjlıgın zararı olabılırmı şimdiden tesekkurler. ..

karides hakkında
Herkese hayırlı akşamlar. 40 litre bitkili tankımda 5adet dişi lepistes 1 adet erkek ve 4 plati ve 10 yavru besliyorum. Karides beslemek istiyorum sizce akvaryumuma uygunmu arkadslar. Ve hangi tür önerirsınız. .Lepisteslerle yaşayabilirlermi? şimdiden tesekkürler.
Yosun ve Sıvı Gübre
[QUOTE=PessimiSTyle] [QUOTE=burakcan41]

İyi akşamlar arkadaşım. Güneş ışığı almış olabilirmi akvaryumun. Camdaki spot algler bu yüzden olabilir. Sakal yosuna gelince potasum ve demir eksikliğinden kaynaklanıyo kanısındayım. .Hayırlı akşamlar

[/QUOTE]

İyi akşamlar.Akvaryum direkt güneş ışığı almıyor.Zaten camdaki spot algler abartılacak düzeyde değil.Sadece yan camdan bakıldığı zaman belli oluyor.Potasyum ve demir eksikliği için önerebileceğiniz bir sıvı gübre var mı ? 
[/QUOTE]
Gübre işine hiç girmedim bu konuda forumda arama yapabilirsin arkadsım ;).
Aydınlatma ile ilgili ?

litre başına wat oranı nasıl peki ?

Yosun ve Sıvı Gübre

İyi akşamlar arkadaşım. Güneş ışığı almış olabilirmi akvaryumun. Camdaki spot algler bu yüzden olabilir. Sakal yosuna gelince potasum ve demir eksikliğinden kaynaklanıyo kanısındayım. .Hayırlı akşamlar

Aydınlatma ile ilgili ?
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.  40 litre bitkili akvaryumum var 18 wat yeterlimidir.(ack ultra light 18w)   fazla ışık istemeyen bitkiler için bu aydınlatmam sizce yeterlimi.. Hayırlı akşamlar TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN..
40 litre LEPİSTES AKVARYUMUM..
Arkadaşım  yaklaşık 30 yavru var yavrulukta. Ben o yavruları bu akvaryuma salarsam hepsi yem olurlar buna göz yumamam. Tankıumda 5 yetişkin lepistes 2 adet platy ve 30 a yakın 2 aylık yavrular var . Yavrulukta bulunan yavruların kuyrukları renklenmeye başladı ve gayet mutlular .Yaklaşık 1 aylıklar . 2 hafta sonra tanka salıcam kendilerini koruyabileceklerdir. Saygılar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.