ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
foreveryoung
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Haziran 2011 00:07
Son Ziyaret:
08 Temmuz 2011 13:07
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erkan KÜRKÇÜ
Doğum Tarihi:
26 Haziran 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mercury

SON 3 MESAJI

Tetra Balığı Hakkında Fanus Sorunu
Herkese tesekkurler. Fanusun dibine çökmüş olan balığıma hemen öbür gün hava motoru kum falan aldım simdi yerinde durmuyor. Mutlu görünüyor suan. En kısa zamanda da akvaryum alıcam. Tekrar tesekkur ederim.

Ayrıca bana balığı hediye eden de ben de balıktan hiç mi hiç anlamayız. Tetra diye aldığı balık japon balığı çıktı. Ben de anlamadığım için tetra diye konu açtım kusura bakmayın. Neyse o önemli değil yasıyor suan hersey yolunda hersey için çok teşekkur ederim.
Tetra Balığı Hakkında Fanus Sorunu
Balıklar hakkında pek bilgim yok stres dediğiniz seyin ne oldugunu bilmiyorum. Tek istediğim balığun sağlıklı olması. Fanustan kurtulcam ama suan ne yapabilirim mesela? Fanusun suyu yarıya kadar dolu. Bunun ustune su koymalı mıyım biraz daha ya da hepsini değiştirim 4/3 üne kadar su mu koyim napim ben simdi? ayrıca sürekli kakasını yapıyor suyun dibinde durup durup.
Tetra Balığı Hakkında Fanus Sorunu
Öncelikle merhaba. Birkaç sorum olacak, bugun bir arkadasım bana bir balık hediye etti ve balık hakkındaki tek bilgisi türünün tetra oldugu. Fanusun içinde geldi bana. Ben buna bakmak istiyorum ama bu iş fanusta olmaz falan yazılmış. En kısa zamanda bir akvaryum alıcam zaten üzüldüm fanus için yazılanları okuyunca. Sorularıma gelince akvaryumu falan ayarlayana kadar, balık bu sabah alınmış fanus hemen hemen bir futbol topu büyüklüğünde, bunun suyunu simdi değiştirmeli miyim acaba nasıl değiştiriyim? Cok garip görünüyor balık kafama taktım baya bi suyun dibine çökmüş. Arada bir hareketleniyor ama yine de durgun. nasıl beslemeliyim? ayrıca internetteki resimlerinden kıyasladıgım kadarıyla bunun cinsi kırmızı tetra diye tahmin ediyorum nasıl bakılmalıdır. Yardımız için tesekkurler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.