ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ostrapu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Temmuz 2011 02:01
Son Ziyaret:
08 Haziran 2015 01:22
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Kaplan
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1991
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kağan KAPLAN

SON 10 MESAJI

130-50-50 calvus Frontoza brundi_?
Oran konusunu şu anda ayarlayamıcam dişi erkek ayrımı pek mümkün olmadığı için benım düşüncem yaklaşık 5-6 frontoza 5-6 calvus almak ve bu balıkları cinsiyet ayrımı yapılır boyutu gelene kadar büyütmek cinsiyetini tam anladıgım zaman 3dişi 1 erkek şeklinde iki türdende ayırmak istemiyorum fakat akvaryum boyutları konusunda biraz endişem var frontoza için bugün biraz düşündüm ve aklıma 130luk tankımda sadece kayalıklı oyuklu bitkisiz bir frontoza tankı kurmayı düşündüm aynı zamanda calvus beslemeyide çok istyorum o yüzden 80-50-50 ebatlarında bir tankım daha mevcut o tankada calvus yapıyım dedim bitkili yorumlarınızı bekliyorum 80lik akvaryuma 4-5 adet calvus koyup büyümelerini beklesem aynı zamandada frontozalar büyük tankımda geniş geniş büyüse hemde sayıyı fazla tutup dişi oranınıda iyi ayarlayabilirim sanırım düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden sağolun.
130-50-50 calvus Frontoza brundi_?
Ramazan bey çok teşekkür ediyorum çok ince bir konuya el attınız sizce sayı kaç olmalı calvus dan kaç adet frontozadan kaç adet koymalıyım birde ben balıkları yavru alıcam 3-5cm civarı dişi erkek ayrımı ne oranda mümkün olabilir sizce anlaşılırmı_? bitki olayınıda deneme yanılma olayıyla çözeceğim sanırım dikmeyi düşünüyorum zarar verirlerse ayrı tanka alırım.
130-50-50 calvus Frontoza brundi_?
Peki bişi daha sorucam kumu nasıl olmalı bende şu anda midye kırığı var değiştirmelimiyim yoksa kalsınmı_? 
130-50-50 calvus Frontoza brundi_?
Evet iki türün  uyumlu oldugunu öğrendim  kesinlikle calvus+frontoza akvaryumu kurucam fakat benım kafamı karıştıran konu akvaryumu nasıl düzenlemem gerektiği bitki koymalımıyım kayalık alanlar bol olsunmu bu konuları biraz daha araştırdıktan sonra kurucam.
130-50-50 calvus Frontoza brundi_?
İyi günler 130-50-50 akvaryuma siyah calvus ve frontoza brundi koymayı düşünüyorum. Akvaryuma bitki eksem amazon sazlık taban bitkisi vs. bu balıklar bitkilere zarar verirmi ve bu iki balığın uyumu sizce nedir yani ikisini bir arada strese sokmadan rahat bir ortamda büyütmem mümkün olurmu şimdiden teşekkürler.
ikola kuluçka süresi_?
Ekrem abi çok teşekkür ediyorum. O zaman demasonileri boşaltıp biraz daha ikola almanın zamanı gelmiş:)
ikola kuluçka süresi_?
Ben daha önce sarı prenses ve yunus besliyordum kuluçka süresi 11.güne geldiğinde kusturuyordum ve hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar yavrularım gayet sağlıklı çıktılar şimdi bu türe yeni geçtim ve balıkları akvaryuma koyalı 1 ay olmadan bi baktım dişilerimden birinin ağzı dolu ne kadar bekliyeceğimi ne yapuıcagımı bilmiyorum kusturmammı gerekiyor yada kendisimi bırakmalı bilmiyorum. Kusturcam sanırım ama kaçıncı gün kusturmalıyım sağlıklı yavru alabilmek için 23. gün çok uzun değilmi_?
ikola kuluçka süresi_?
Çok teşekkür ediyorum. Benim bir kaç sorum daha olucak 130-50-50 tankıma şu için 10 demasoni erkek dişi bilmiyorum daha yavrular 3d 1e ikola 4 de duboisi koydum sizce bunlar uyumlu yaşarlarmı ben bi arkadaşımda gördüğüm için böyle bi karma yapmayı düşündüm ve çok uyumlu oldular fakat ilerde bir sorun olurmu bilmiorum bildiğim kadarıyla bu türleri koloni halinde beslemek lazım ama sayılarını arttırırsam sığmıcaklar sizce tür sayısını azaltmalımıyım yada böyle uyumlu olabilirmi_? şimdiden teşekkürler
  
ikola kuluçka süresi_?
Arkadaşlar ikola beslemeye yeni başladım ve balıklarımdan biri ağzına yavru almış kuluçka süresi nedir ve kendim kustursam bi sorun olurmu_?
sarı prenses ve yunus
Sp ve yunus uyumlu olabilir ben 3 yıldır besliyorum 2 türü bir arada hiç bir sorun görmedim. Gayet güzelde yavru alırsın ben daha birbirlerini kovaladıklarını bile görmedim güzel olur bence.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.