ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dreamoftruth
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ağustos 2011 20:00
Son Ziyaret:
28 Ağustos 2011 09:58
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
safa kaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

safa kaya

SON 6 MESAJI

85x40x50
Söylediğiniz türlere baktım ama yine aklımda olan türleri düşünüyorum. Son olarak sayı ve türleri yazacağım, uygun olup olmadığını sormak istiyorum. 1e2d sarı prenses, 1e1d red rubin, 1e1d iceman ve 1 tane de lobius. Balıkları da yetişkkin olarak alacağım. Hacim yetersiz gelir mi ? Şimdiden teşekkürler.
Not:Yine de olmaz derseniz yeni fikirlere de açığım.
85x40x50
Pekı adet konusunda bır sayı onerebilir misiniz ? Bir de yunus için daha buyuk hacımlı bır akvaryum gerekmez mi ?
85x40x50
Merhaba arkadaslar. Baslıkta verdıgım ebatlarda akvaryum olusturmayı dusunuyorum. Kaya ile döşeyecegim. Tavsiye edeceğiniz türler, birbirleriyle uyum ve hacim konuları hakkında, neler olabilir. Benim aklımda; sarı prenses, iceman, red rubin ve bir de beta var. Akvaryumda renkli bir görüntü olmasını istiyorum balıklarla. Şimdiden teşekkürler.
yeni başlayan biri !
Yorumlarınız için sagolun. Yalnız akvaryumun hacmi konusunda değişiklik yapmak zorunda kalacagım. Ebatlarının tam kesınlestırmemekle 200 lt. hacmınde olacak. Diğer özellikleri aynı tutacagım. Tür olayına gelirsek de çeşit sayısı yönünden 3-4 tür istiyorum ve yavru almayı düşünmüyorum. Çeşit olarak sarı prenses, ice man, red rubin, dibe de bir kaç çöpçü. ayrıca görünüşünü çok beğendiğim için 1 tane dahi olsa beta dahil etmek istiyorum. Yani akvaryumdaki amacım göze hoş ve renkli bir akvaryum kurmak. Söylediğim balık türlerinin ilk başlangıcta kac adet dişi erkek oranında koymam gerektigini de söylersiniz sevinirim. Tabi yeni balık türlerini de açıgım bunlar benim yorumlardan ve duyduklarımdan yola cıkardıklarım.
yeni başlayan biri !
Tesekkur ederim. Evet auratus hakkında öyle olduklaırnı okumustum.O dediğim malawi cichlidler'in yanında bir tane de olsa beta splendes dusunuyorum renklerı cok etkıleyıcı. Ama onlarında agresıf oldugunu okudum, bir tane mı almalı yoksa bir dişi bir erkek alınabilir mi? dibe de birkaç çöpçü koymayı dusunuyorum. Bir de cichlid'ler ile canlı doğuranlar birarada yaşayamıyor öyle değil mi? 
yeni başlayan biri !
Merhaba arkadaslar. Kendıme bir akvaryum hazırlamayı dusunuyorum.Bu konuda da tecrubenizinden faydalanmak istıyorum. İstedıgım çeşit konusunda dusunduklerımı soylıyım sız de ona göre goruslernızı belırtırsınız. Ebat olarak 250-300 ltlık bır akvaryum ve forumlardan okudugum kadarınla bıtkılı olanlarınla ugrasması zor oldugu ıcın, kayalı sekılde dosemeyı dusunuyorum. Balık olarak da renkli balıklar tercıhım, malawi cichlidleri'nı ınceledım ve begendım de. En fazla 3-4 tur ıstıyorum. İceman- sarı prenses- auratus vs. Göruslerınızı beklıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.