ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Dora-
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2011 13:38
Son Ziyaret:
12 Aralık 2013 15:54
Toplam Mesaj:
393 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Dora Çakıroğlu
Doğum Tarihi:
19 Mart 1990
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Dora Çakıroğlu
rainbow

SON 10 MESAJI

45 LT Akvaryum
Gördüğümüz tüm zebralar 200 litrelik tanklarda bakılıyormuş gibi yorumlar geliyo bu konu açılınca. Olay ilgilenmekte bitiyo.
Amerikan tankımı yorumlarsanız sevinirim.
[QUOTE=CanD]Mango kökü sudaki ph ı düşürür amerikanlar sert su sever bu yüzden mango kökünü çıkarmalısınız yada midye kırığı koyabilirsiniz dış filtrenin içine değişik bi yolda izleyebilirsiniz dekarasyon amaçlı ph ı yükselten şeyler gibi ??? :) [/QUOTE]
 
Malawilerden bahsetmiyoruz yalnız burda. Hele ki astronotlardan bahsediyosak düşük ph ve yumuşak su şart. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Amerikan tankımı yorumlarsanız sevinirim.
Amerikan akvaryumlarında söz konusu arka fonsa siyahtan şaşılmamalı. Ben biraz daha doğallıktan yanayım bu konuda. Daha sarımsı su ve loş ışıkla harika bir akvaryum olabilir. Astronot iyi seçim :) Sağlıklı balıklar.
tarçın takviyesinin yan etkisi varmı

Sorun olcağını sanmıyorum ben kaç aydır bu yöntemi kullanıyorum. Kullandığımdan beri bir balık dahi kaybetmedim.

karma amerikan akvaryumum
Çok iyi. Astronotun hareketlerini, şımarıklığını, hatta ilgilenmeyince yan yatmasının yerini hiç bir balık tutmuyo malesef. Bu balık için değer böyle bir akvaryum. :)
Yeni canlı doğuran tankı (canlılar eklendi)
Bendede hemen hemen aynı ebatlarda bir akvaryum var. Corydoraslar için eğer canlı bitki olayı olmayacaksa daha loş ortamlar yaratılabilir. Ve bıyıklarının zarar görmemesi açısından daha ince taneli bir kum ve suyu yumuşatmak için mangrow kökü.
Akvaryumda çay
Yararlıdır evet, ama suyun rengini sararttığını göz önünde bulundurmak gerekir görüntü olayını ele alırsak. Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Ph'ı düşürüp suyu yumuşatıyo. Yinede fazla eklememek gerekir akvaryumdaki biyolojik yük açısından.
Astronot ve çöpçü balığı

Her astronot bir olmaz ancak genel olarak küçük kovalamacalarla başlar büyük darbelere kadar gider. Zira yeri gelir aynı boyutlarda astronot midası kovalar midas baş edemez yeri gelir 20 cmlik astronot 10 cmlik zebralarla baş edemez.

Meleğim...
Demekki herşeyin tamam olmadığı şeyler var. Balıkları ne zaman almıştınız?
Challenger ..
Yüzmelerini, kendine özgü hareketlerini izlemek gerçekten büyük zevk. Ancak küçük akvaryumlarda yaşamıyorlar. Göz doldurmadığı için başka balık ekleme ihtiyacı hissediyosunuz. Bu sefer seri hareketlerinden dolayı diğer balıkları strese sokuyor. Her şekilde en fazla 3-4 ay bakacağınız bir tür.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.