ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
umitcevik
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Haziran 2012 20:25
Son Ziyaret:
13 Nisan 2024 16:08
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ÜMİT ÇEVİK
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Balikesir
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/130849.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Isıtıcı Kasasından Nanolar Icın T5+led Armatür
Çok başarılı ve estetik bir çalışma olmuş tebrikler. Askı aparatları hakkındaki cevabı bende merak ediyorum. İnternet üzerinden alabilme şansımız var mı?
Dış motor ses sorunu
Filtre içindeki havanın tamamen atılması gerekli. Hava atıldıkça seste illaki bir azalma olacaktır. Şayet olmuyorsa filtre pervanesi yerine tam oturmamış yada buna benzer başka bir mekanik sorun olabilir.
Dış motor ses sorunu
Öncelikle hayırlı olsun. Dış filtreler şayet bir mekanik arızaları yoksa genellikle filtre içinde kalan havadan dolayı ses yaparlar. Filtreyi çalışır haldeyken olduğu yerde hafifçe sağa sola sallayın bakalım çıkış borusundan hava kabarcıkları çıkacak mı? Eğer çıkıyorsa bu kabarcıkların filtreden tamamen atılmasıyla ses sorunuda çözülür diye değerlendiriyorum.
Tropheus Black Kriza 18D+3E (yeni fotolar eklendi)
Hayırlı olsun Orçun hocam. İnanın aylardır bu akvaryum ve içindeki canlıların tanıtımını bekliyordum. Hakikaten 7 yıldızlı akvaryum olmuş. Canlılarda çok güzel. Özkan, İlhan Abi ve emeği geçen diğer arkadaşlar; hepinizin ellerinize sağlık.
Frontosa Blue Zaire Moba Kolonim No :1
Beni blue zaire mikula sahibi yapan değerli Hasan Abim öncelikle maşallah diyeyim. Mobaların Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun, hakikaten olağanüstü gözüküyorlar. Özellikle ikinci sıradan üçüncü resme bayıldım. Saygılar.. ucevik2014-05-09 23:24:32
FRONTOSA BLUE ZAİRE MİKULA NO:3
Hasan Abi benim yavrularda 200 litrede yaşamlarını sürdürüyorlar. Filtrasyon Eheim 2213 ve pipo filtre.  Hergün dip çekimi ile birlikte 20-25 lt civarı kuyu suyu ekleniyor akvaryuma. 4 günde bir dondrulmuş artemia sipiruluna karşımı yem, diğer günler NLS Cichlid Grow (0,5 mm), NLS Cichlid Formula (1 mm), Daininchi XL Pro (1 mm) ayrıca haftada birgün bitkisel yem olarakta Sera Flora veriyorum. Evde olduğum sürece azar azar günde 4 kez yemleme yapıyorum. Mesai günleri sabah ve akşam olmak üzere iki kez yemleme yapıyorum. Yani bu kadar üstüne titriyorum elimden geldiğince iyi şartları sağlamaya çalışıyorum, bu şartlarda en küçük kalan benim mikulalar :( ucevik2014-03-17 22:48:06
Damızlık Altı Mpimbwe Blue
Maşallah Hasan Abi. Sizin hediye ettiğiniz yavru Mikulalardan önce ilgilendiğim türdü Mpimbwe. Akvaryum arka fonunun siyah olmasını, balıklarının güzelliklerini dahada ön plana çıkartacağı kanaatindeyim. Saygılar.
*** İzmirden Tanganyika Biotope (Video syf 3)***
eline koluna sağlık, çok güzel olmuş. tebrik ederim kardeşim.
FRONTOSA BLUE ZAİRE MİKULA NO:3
Çok teşekkürler Hasan Bey. Dün sabah Berkant ile hem tanışmış olduk hemde yavru mikulalarımızı almaya birlikte gittik. Sağlıklı bir şekilde aldık balıklarımızı. Balık poşetlerinı açarken çok heycanladım. Bende bu heycan için teşekkür ederim. Saygılar...
FRONTOSA BLUE ZAİRE MİKULA NO:3
Allah herkese istediği türü beslemeyi nasip etsin. Kendi adıma konuşacak olursam, blue zaire türü yakın zamanda gerçekleştiremeyeceğim bir hayaldi. Hasan Bey'e çok teşekkür ederim.  

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.