ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
immortalboss
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ağustos 2006 21:17
Son Ziyaret:
07 Nisan 2014 19:20
Toplam Mesaj:
52 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
semih gerkhan
Doğum Tarihi:
10 Nisan 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Semih Gerkhan

SON 10 MESAJI

30*30*35 akvaryum filtre önerisi
Bence de şelale filtreye yönelin.Hem yer kaplama hem güzel görüntü hem de bir dış filtreye daha çok benzemesi dolayısı ile daha iyi olacağı kanısındayım.:)İyi forumlar.
Normal yayın yeter. Biraz HD'ye geçelim..
Doğru düşünüyorsunuz bence.Ben de almayı düşündüğüm filtreyi söyleyeyim.Resun Cy-20...Çok çok küçük bir filtre.Ama 4 lepistes ve cama cam akvaryum için çok güzel bir filtre olacağına eminim.Hatta imkanınız varsa düşük debili bir kafa motorundan kendiniz bile yapabilirsiniz.Bu zamana kadar 7 tane akvaryumda 4 çeşit yaşatmaya çalıştım...Gerek iç filtre gerek pipo filtre kullandım.Ancak şunu söyleyeyim bundan sonra kimse bana iç filtre kullandıramaz...Farkı kullanınca siz de fark edersiniz.Şu anda da plastik bir yavru tankı yapıyorum.30 litre tank için 10 litrelik sump ve dış filtre karışımı bir durum yapacağım.:)İyi forumlar...
Dış filtre içinde ısıtıcı..
Yok hayır sadece boş vaktimi değerlendirmek ve küçük bir dıy akvaryum kuracağım.Bir bitki akvaryumu olma olasılığı yüksek...10-20 lt arası bir akvaryumum var.Onu biraz hırpalayayım diyorum da.:D
Dış filtre içinde ısıtıcı..
İlginiz için çok teşekkürler.:)Sanırım sorun olmaz.Eğer durum böyle olursa güzel bir akvaryum bizi bekliyor.
Yeniden Akvaryum...
Yorumunuz için çok teşekkürler.Hava motoru ile yapmak istediğim düşüncede suyu çok az basacak gibi duruyor.Tekrar kafa motoruna döneceğim.Elimde kullanmadığım atman marka iç filtre motoru projeye kurban gidecek.:D
Yeniden Akvaryum...
İlginize çok teşekkür ederim.:)Şu anda hava motorundan dış filtre yapmayı düşünüyorum.Ama hava motoru ile su basmak biraz zor sanırım.
Dış filtre içinde ısıtıcı..
Yapacağım dış filtre için kullanmayı düşünüyorum.Bu sayede tüm görüntü kirliliği de gidecek ve dar olan akvaryumlarda kullanma imkanımızda olacak.:)
Rodajsız Camlara Çözüm
Akvaryum camınızın kenarlarına araba kapı fitillerinden bir conta yapabilirsiniz.Hem kapak oturunca güzel olur hem de elinizi kesmez.Fitilleri yapıştırırken silikon kullanırsan atma sorunu da yaşamazsınız.
Yeniden Akvaryum...
İlginize çok teşekkürler.Taymur akvaryumun fiyat listesini bulamadım.50 cm akvaryuma güzel bir sistem kurmak istiyorum.Rodajlı cam olmaması sorun teşkil eder mi?
Dış filtre içinde ısıtıcı..
Arkadaşlar merhabalar.Şu anda bir dış filtre projesi çiziyorum.Lepistes akvaryumu için olacak.Ve tüm malzemeleri dahil 30 lira civarına çıkarabilirim diye umuyorum...(Küçük bir dış filtre)
Size sorum şu.Isıtıcımı dış filtre içerisine koysam herhangi bir sorun olur mu? Böylelikle hem görüntü kirliliği de yapmamış olurum.Sormak istediğim bir diğer soru ise bir adet resun cy20 alıyorum.Filtre içi dolu geliyor.Bu filtre içindeki tüm malzemelerin kullanılmasında herhangi bir sorun yoktur umarım.(Carbon ve seramik var bildiğim kadarı ile)
İyi akşamlar.İyi forumlar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.