ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Crashkiller
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Nisan 2014 14:01
Son Ziyaret:
29 Nisan 2016 07:18
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Aşuk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Aşuk

SON 10 MESAJI

Düşük Donanımlı Bitkili Nano Akvaryum
Kurulumunuz hayırlı olsun bende aynı markanın önü alttan üste bombeli 60 lık modelini aldım kurulumda acele etmiyorum, filtre ye bende cok yordum ve şelale almaya karar verdim elite hush serisi malzeme ve estetik olarak cok hoş tavsiye ederim, bi kaç sitede mevcut, arka fon düşünüyormusunuz arka fon uygulaması yapıp yapmamak arasında kaldım, üst katman kumu hagen düşünüyorsanız büyük tankı bir kaç haftaya bozuccam eğer ihtiyacınız olursa bir miktar verebilirim.
200 Litrelik Dünyam
Çok güzel oldu gerçekten, iyi seyirler kanka :)
Bitkili Karma Tankım
Teşekkür ederim Begenmenize sevindim.
Bitkili Karma Tankım
Boyut (cm): 100-40-50

Kapasite (litre): 200

Canlılar: Endler, cüce kerevit, kılıç kuyruk, plati, neon tetra, barb, çöpçü, cüce vatoz, karides, bolivian ramirezi

Malzemeler: Tetratech ısıtıcı 300w, Eheim 2x2217, jbl diffüzör

Akvaryum Bakımı: Haftada bir %15-20 su değişimi

Kullanılan Yemler: Çeşitli

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sera sıvı gübre

Başlangıçta bu güne kadarki resimleri yükledim, ilerleyen günlerde büyük değişiklikler olursa tekrar sizlerle paylaşacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.













eheim 2217 su basma sorunu...
Pervane ve mile yağ sürdüm biraz dün 2 3 kez. Kapatıp açtım bir sorun yoktu umarım olmaz tekrar şuan gayet güzel ve sessiz çalışıyor, aldığım kişi de sorun olursa yardmcı olacağını söyledi sağolsun. Ayrıca ilginiz için sizede cok teşekkür ederim. Crashkiller2014-10-11 13:43:07
eheim 2217 su basma sorunu...
Sorun cözüldü arkadaşlar teşekkürler.
eheim 2217 su basma sorunu...
Teşekkür ederim Rahman bey, kafa kısmının içinde lastik benzeri birşey var evet biraz uğraştım cıkarmak için ama cıkmayınca olağan bir şey olduğunu düşündüm, eve gittiğimde tekrar deneyecegim, bu arada pervanenin de orjinal olmamasından şüpeleniyorum, bunu nasıl anlayabilirim.
eheim 2217 su basma sorunu...
Merhabalar, 2.el olarak aldığım filtre deki problemimi çözemedim ve yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar, alırken kendi hatamdan dolayı mile bakmadım ve eve geldiğimde mil yerine bir demir cubuk buldum, neyse ertesi gün 2217 icin kendi milini aldım fakat şöyle bir sorun yaşadım, mili yerleştirirken siyah plastik aparatların 2sini taktığımda pervane biraz üstte kalıyor ve motorun su çıkışını yönlendiren aparata çarptığı için hiç bir şekilde dönmüyor, mili baya zorlamama ragmen bu şekilde calıştıramadım, milin sadece alt tarafına o siyah aparatı takarak çalıştırabiliyorum, aslında sessiz ve güzel de çalışıyor ancak bu esnada da filtre yi ilk çalıltırmamamdan sonra kapattığımda tekrar çalışmıyor, mili yerleştirme de benmi hata yapıyorum acaba? Kapatma dan sonra milin düşme şansı yok mil kitleme aparatı cok sıkı bir şekilde tutuyor, nasıl oluyor da çalışmıyor anlayamadım. Biraz uzun oldu açıkcası, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
200 Litrelik Dünyam
Eline sağlık kardeşim cok güzel akvaryum, birde şu gizli ölümlerin sebebini tam cözebilirsek cok daha güzel olacak, herkese sağlık lı balıklar dilerim.
Benim Küçük Akvaryumum
Öncelikle merhaba, canlı bitkilerinizin ölümüne değinmek istiyorum, bakımı kolay ve gereksinimleri az olan bitki seçmenizde fayda var örneğin anubias türleri gibi, ve ölen bitkilerinizin de muhtemelen eklediginiz tuz oranından kaynaklana bileceginin düşünüyorum, azaltmanızda fayda olabileceğini düşünüyorum, su değişimlerinde de kimyasal kullanımının sağlıklı olmadığını düşünüyor ve kendi akvaryumumda da kullanmıyorum. Benim akvaryumunuz için öncelikli düşüncem tuz oranınızın sorun yaratıyor olabileceği, en azından belli bir süre tuz eklemesini keserek gözlem yapmanız, tüm hobicilere sağlıklı balıklar dilerim. Sağlıcakla kalın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 7 Online Kullanıcı, 4 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.