ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lethaeus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
84
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2015 19:49
Son Ziyaret:
18 Mayıs 2022 14:24
Toplam Mesaj:
139 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan
Doğum Tarihi:
08 Eylül 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

120x50x60 F1 Tropheus Nkonde Bright Yellow Serkan

SON 10 MESAJI

2 Yıl Aradan Sonra Palamut Nkondeler :) Sayfa 2
İlker bey çok teşekkürler, evet haklısınız heves ile akvaryum kurma kararı alıyorsunuz, araştırıyorsunuz kuruyorsunuz hevesle balık seçimi yapıp alıyorsunuz büyüdükleri görmek tam da dediğiniz gibi büyük bir keşif büyük bir mutluluk...
2 Yıl Aradan Sonra Palamut Nkondeler :) Sayfa 2
Çok teşekkürler Tunç bey [:)]
2 Yıl Aradan Sonra Palamut Nkondeler :) Sayfa 2
[QUOTE=Tunc Berk]Maşallah diyelim.[:nazar:]
İki sene ne zaman geçmiş.[:((][/QUOTE]

Tunç bey çok teşekkür ederim[:iyi:] çok değerli ve kıymetli yorumunuz için kardeşim A' dan Z' ye akvaryumda senin emeğin mevcut senin verdiğin bilgiler üzerine kuruldu bu akvaryum :) cidden 2 yılı geride bıraktık zaman su gibi akıp geçiyor (: [EDIT]Lethaeus,2017-08-27 22:22:30[/EDIT]
2 Yıl Aradan Sonra Palamut Nkondeler :) Sayfa 2
[QUOTE=Biotoper]

Merhabalar,

Balıklarınızın maşallahı var, Tavsiye olarak arka fonu düz siyah yada mavi yapmanızı ve kayaları tek tür doğal Kaya İle değiştirip mağaralar yapmanızı öneririm. Bu güzel canlılar bu değişim İle kendilerini daha iyi sergileyeceklerdir.
[/QUOTE]

Uğur bey değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, yakın zaman da biotop tarzı bi dekor var aklımda hayırlısıyla.

[QUOTE=Cagdas OZDOGAN]Serkan bey , müthiş olmuşlar emeğinize sağlık...[/QUOTE]

Çağdaş bey kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim balıklar maşallah çok büyüdüler ve şuan hepsinin ağzı dolu yavruları anaç boyuna geldi bitane yavruları var içlerinde :) ilk yavrularına şehir dışından talip çıkmıştı ta İstanbul'a geldi aldı kıymetli ve nadir bi tü severek besliyorum özellikle göz kapaklarının altı turkuaz rengi olması Harika kafaları mor vücûd sarı harika renklere sahip bir canlı [:iyi:] 2015 yılında konu da mesajınız var yıl 2017 oldu siz değerli hobici kardeşimizden tekrar yorum aldığıma sevindim saygılarımla[EDIT]Lethaeus,2017-08-27 22:13:24[/EDIT]
2 Yıl Aradan Sonra Palamut Nkondeler :) Sayfa 2
Balıkların 2 yıl sonra ki halini tropheus severler ile paylaşmak istedim iyi seyirler. Çekim ara ara netleşiyor.

[VID]https://m.youtube.com/watch?v=_UIjWjgHcDY[/VID]

Not: Şuan tüm dişilerin ağzı dolu maşallah [:nazar:]

Yavru balıklar geçici bi süre emanet :)

Saygılarla
Black Diamond Stingray
Paylaşım için teşekkürler Erdem bey, mazallah insanın gözüne denk gelse kör eder adamı, veya ele saplasa Allah korusun, çok dikkatli olarak bakılması gerektiğini düşünüyorum. Bu iğne olayı biraz fikir değişikliğine yol açtı bende açıkcası [:)] İğne olayı olmasaydı iyiydi :)))
Black Diamond Stingray
Erdem bey önemli bir bilgi vermiş aslında iğneleri akvaryumdan topluyorum diye kendileri iğneleri bırakıyorlar sanırım, yanlış anlamadıysam yada avlanmak için mi kullanıyorlar ? sizin böyle iğne kesme uygulamanız oldumu acaba, ve bizim sormadığımız aklınıza gelen bize tavsiye ve bilgilendirme amaçlı söylecek bişeyiniz varsa memnun oluruz :) Bu türe geçmeyi düşünüyorum, Şu iğne konusunda biraz daha bilgiye ihtiyacım var zehir vs :) Bu arada hiç başıma gelmedi demişsiniz, Maşallah inşallah hiç gelmez kazasız belasız sağlıklı bir şekilde beslersiniz. Herkese iyi günler dilerim.[EDIT]Lethaeus,2016-09-03 13:41:04[/EDIT]
Black Diamond Stingray
Erdem Bey, Tecrübenizden ötürü size önemli bi sorum olucak. Stingray motoro da besliyorsunuz sanırım, Burada paylaştığım videolarda uygulanan işlem nedir acaba iğne kesiliyor sanırım, bu bir defaya mahsus bişey mi acaba yoksa tekrar çıkıyor mu ? Tekrar çıkıyorsa ne kadar sürede bir çıkıyor ve kesilmesi gerekiyor ? Ve kuyrukların uçlarında renkli bişeler bağlı anestezi uygulanıp mı kesiliyor iğneleri ?dekor için akvaryuma el sokulduğunda ne gibi bir tehlike arz eder bu balık hakkında sorularımı cevaplamanızı rica ediyorum bilgi ve tecrübeleriniz eşliğinde konuyu gören diğer arkadaşlar da bilgilenmiş olur.
Ünlü bir belgeselci vatoz iğnesinin kalbini delmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Bu balık ile bize ne gibi bilgiler verebilirsiniz acaba, saygılarımla cevabınızı bekliyorum.

[VID]https://m.youtube.com/watch?v=jc0djhEr02w[/VID]

[VID]https://m.youtube.com/watch?v=Rh7grIkPToo[/VID][EDIT]Lethaeus,2016-09-02 21:56:39[/EDIT]
Black Diamond Stingray
Kısa da olsa bir video paylaşmanız mümkünmü acaba yüzüşünü endamını görelim bu güzel canlının :)
Black Diamond Stingray
Maşallah, hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok güzel bir canlı, İstanbul akvaryumda amazon bölümünde büyük bir akvaryumda sergilenmekteler 20 taneye yakın muhteşem bir canlı umarım sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.