ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sinan_ozhan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Eylül 2007 20:33
Son Ziyaret:
20 Haziran 2017 00:22
Toplam Mesaj:
122 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sinan özhan
Doğum Tarihi:
17 Haziran 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


100*40*50h Bitkili

SON 10 MESAJI

Subulata boydan kısaltma
Teşekkürler cevaplarınız için,bende budamaya karar verdim.Resimler çok iyi oldu Batu bey zahmet etmişsiniz ayrıca teşekkür ederim.Sizinkilerde maşallah saz gibi : ) Işık fazlalığından olacağını sanmıyorum aslında ; çünkü kızarmanın altından kırılma gibi bükülme ver,zannedersem su değerleri ile ilgili sıkıntımız var.
Subulata boydan kısaltma
Sağolun Ali bey,anlam veremediğim bir şekilde bitkilerin kimilerinin uçlarından 1-2cm'lik kısmı kızardı ve eğildi,hem bundan kurtulmak hemde kısa bir görünüm vermek istiyorum.Tecrübelerinden yaralanabileceğim başka arkadaşlar da var ise cevaplarınızı bekliyorum,bu doğrultuda bir işlem yapmak niyetindeyim.
Subulata boydan kısaltma
Merhabalar,akvaryumumda bol miktarda subulata mevcut ve boyları 15cm ulaştı,acaba bunları makas yardımı ile boydan keserek kısaltırsam yapraklar çürür mü?
Resimdeki bitkiler?
Yardımlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim.Verdiğiniz linkleri teker teker inceledim.Sanırım sol resimdeki zemin bitkisi ancak tem çeşidini çözemedim,diğer resimdeki de çiçekli bitkilerden bir çeşidi,ikisi de çok zor olmayan bitkiler anladığım kadarıyla.Tek anlayamadığım sağ resimdeki bitkiye emers büyüme filan yazmışlar onun ne anlama geldiğini bulamadım.
Resimdeki bitkiler?

Sağolun ancak ordan bulamadığım için burdan sorma yoluna gittim zaten...

Resimdeki bitkiler?
Arkadaşlar resimlerdeki bitkilerin ne şekilde bir ışık ve bakım hassasiyeti istediğini öğrenmek istiyorum.Herkese teşekkür ederim şimdiden.
Umarım çok bitkili olacak(sinan özhan)
Özgür bey dediğiniz gibi yaptım çünkü bitkilerin yarısını attım,biyerlerde bir gariplik var ancak çözemedim.Bir haftalık tankta yüksek ışık gerekiyorsa eğer yeni bir kapak daha satın alayım hemen ve 2 adet daha t8 ekleyeyim,moralim çok bozuldu pes etmek de istemiyorum yolun başında ancak hevesim çok kırıldı.
Emre t8 in birisini elektrikçiden aldım 6400kelvin,diğerini de arkadaş pet den grolüx aldım.
Umarım çok bitkili olacak(sinan özhan)
Bitkilerde bir miktar deforme oldu aslına bakarsanız ilk aldığımdan biraz daha kötü durumda,sıvı gübre ekledim 7 saat iki florasan açıyorum,umarım yanlış birşeyler yapmamışımdır,bu ilk denemem ve beni çok korkutuyor. Bir sorum daha olacak arkadaşlar zeolit taşlarına benzer taşları dış filtreme koydum sizce bunların bir zararını görüyor muyum?alttaki adreste resimlerde mevcut ancak yüde yüz net bir cevap alamamıştım. sinan_ozhan2010-09-15 23:58:38
Umarım çok bitkili olacak(sinan özhan)
Uyarılarınızı dikkate alacağım çok teşekkürler.Bende seradan düşünüyordum paylaşmanız çok iyi oldu.tank bitki kaplanmaya başlarsa tüplüye geçmeyi düşünebilirim.
3 gündür pek fazla bir bozulma yok bitkilerde ancak bir miktar deformo oldu umarım bunun sonu tamamen çürümeyle sonuçlanmaz.Ayrıca bundan sonra internetten arkadaşlardan bitki almadan çok iyi araştıracağım resimlerle ilgisi olmayan bitkiler geliyor ve sanırım 60 tl verip bukadar az bitki alınmazdı.
Umarım çok bitkili olacak(sinan özhan)
Aşırı bir bulanıklık yok şuanda ancak sarımtırak bir renk sanki,oda sıvı gübreden dolayıdır diye tahmin ediyorum.Zamanla oturacak inşallah.Bende low-tech olacak diye düşünüyorum ancak ilerde akvaryumum güzel bir görünüm alırsa mükemmele ulaşmak için hı-tech e geçebilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.