ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sssnake
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Eylül 2007 16:33
Son Ziyaret:
20 Eylül 2016 13:18
Toplam Mesaj:
1263 [0.21 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İlker Becerikli
Doğum Tarihi:
05 Eylül 1977
Yaş:
46
İl:
Izmir
Meslek:
Yazılım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ilker Becerikli
Çocuklarınıza Kaplumbağa Almayın.
https://www.akvaryum.com/forum/salmonella_hastaligi__nedir_k202610.asp

SON 10 MESAJI

Kurt Akvaryum İzmir
[QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=ferudun_tr]Bu olay Kurt Akvaryumun değil bütün akvaryumcuların genel sorunu, Yanlız 1989 dan beri kesintisiz İzmir"de balık besleyen biri olarak söylüyorum Kurt Akvaryum"um fiyatları hemen hemen her yere göre daha uygun, zannedersem ikinci aldığınız motorun aynısını başka bir akvaryumcudan da alsanız aldığınız  fiyatın üstünde olurdu.Fakat sAkın yanlış anlaşılmasın tabiki kimse aldığı fiyatın iki katına mal satsın demiyorum fakat arkadaşların özellikle met ettiği X akvaryumcuları da  yıllardır bilirim ne kadar ucuz mal sattıklarını :) [/QUOTE]

Bunda haklısınız mesela Altın akvaryum buradan malzeme ürün alınır fakat canlı alınmaz bunuda bilen bilir.
[/QUOTE]
Selamlar
 
Altın akvaryumu yıllardan beri tanırım. İki kardeş de çok iyi esnaftır. Canlı konusunda da tereddüt etmem alırım, bu konu da biraz sizden farklı düşünüyorum. Gidip bir bakın derim içeride ki türleri izmirde başka hangi akvaryumcuda bulabileceksiniz. Ve her zaman sattıkları ürünün ve canlının arkasındadırlar. Zira canlıları getirtirken bile ne kadar titiz olduklarını ben biliyorum. Diğer esnafların aksine bu işe ne kadar yatırım yaptıklarını da biliyorum. Sanırım biraz da mesele ikili ilişkilerde.  
Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)
Selam bugünde bu canlıları tanıyan yada çözümü nedir bilen çıkmazsa, tank dağılacak. Zira sayıları çok fazla oldu. Teşekkürler.
Timsah Balıklarımız "Altın Akvaryum" (İzmir)
Altın akvaryum 3 yıldan beri alış veriş yaptığım bir yer. Ersin ve Metin beyler son derece ilgili arkadaşlar.Değişik türler konusunda kendilerini her zaman takdir etmişimdir.  Ben bu balıkların küçük hallerinide orada gördüm.  Son derece iyi bakılıyorlar. Arapamia 1 senede nasıl o boya geldi hala
bende anlamadım Tebessüm. İzmirde olan arkadaşların gidip canlı canlı görmelerini tavsiye ediyorum. Gerçekten saygı duyulacak canlılar.
Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)
Bu da video bakalım canlıyı tanıyan çıkacak mı :(
 
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xdpwah_akvaryumdaki-garip-kurtlar_animals[/VID]


Arkadaşlar yok mu bir fikri olan?
Kaplumbağa ve Sürüngenlerde Salmonella Hastalığı
Recep Bey tıp okuyorsunuz sadece ishal eder demişsiniz, benden daha iyi bilirsiniz ki ishal çocuklarda ölümcül olabiliyor. Büyüklerde dediğiniz gibi bir kaç günde geçer ama çocuklarda bu kadar basit değil, bende babayım boş yazmıyorum yani :) Bu konuda hiç ölüme rastlamadım denilmiş, dünya üzerinde bir tek kayıt vardır bu konu ile ilgili belgesini tekrar bulabilirsem linkini vereyim. Bir çocuk sürüngenden bulaşan salmonella sebebi ile vefat etmiştir. Demekki çok olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu sadece benim görüşümdür ki "1 çocuk hayatımı, dünyadaki tüm kaplumbağalar mı?" deseler kesinlikle çocuk derim, dünyadaki tüm kaplumbağaların gözümde 1 çocuk kadar değeri yoktur. Yanlış anlaşılmasın kablumbağaları sevmediğimden değil. Ama biri bir insan üstelik çocuk, diğeri kaplumbağa. Yinede herkesin kendi kararıdır. Ben çocuğumu riske atmam, "aman bişey olmaz abartıyorsunuz" diyerek de başkalarının çocuklarınıda riske atmam. Milyarda bir bir ihtimal bile olsa düşünürüm.
Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)
Bende bu arada bir video yakalamaya çalışayım. sssnake2010-06-12 20:48:25
Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)

Benziyor ama benim tankdakiler yassı ve dümdüz dediklerinin etrafında kılcal tüy gibi şeyler var.

Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)
Beni daha çok korkutan sürekli tankla ilgileniyoruz. Zararlı bir canlı ise, tenya gibi insana geçebilecek mazallah parazit kapmayalım ailecek. Bundan dolayı canlının ne olduğunuu öğrenemezsem tüm tank çöpe gidecek Aglama.
Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)
Yemler dip yemi değil, Planaria da değil Batuhan, bilemiyorum çok araştırdım kaç günden beri ama yok koskoca nette bu canlı ile ilgili bir bilgi yok. Çekebilirsem bir video ekleyeceğim.  Isıtıcıı olayını hiç denemedim olmadı onada bakayım.sssnake2010-06-12 20:02:42

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.