ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
UĞUR KARA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Mart 2009 00:34
Son Ziyaret:
14 Şubat 2023 08:30
Toplam Mesaj:
66 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
UĞUR KARA
Doğum Tarihi:
18 Aralık 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
TEKNİSYEN
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

UĞUR KARA

SON 10 MESAJI

Tanganyika Başlangıç
Merhaba akvaryum ve balıklar gayet güzel. Eminim cok daha güzel olacaktır zamanla.
Kum silis kum mudur acaba? Birde kalınlığı kac mm dir?
Ayrıca isiticiyi dik yerleştirin bence. Sanırım ısıtıcılar tamamen suya batmıyor. Daha tecrübeli arkadaşlar yanlış biliyorsam duzeltirlerse sevinirim.
Neolamprologus Caudopunctatus İle Güne Merhaba
Güzel, keyifli bir tür. Sağlıklı bir şekilde büyütüp, yavrularını da alırsınız inşallah. Nereden veya kimden temin ettiniz?
Karides üretimi ve bakımı
Ulvi bey cevabınız için teşekkür ederim. Peki kolay temin edebileceğimiz,kaliteli,işimizi görücek ozmoz cihazı,tds ve ph metre tavsiye edermisiniz? İnternette birçok model var fakat bizim için en sağlıklısı hangisi karar vermek zor.
Karides üretimi ve bakımı
Konuyu takip edenlerden birisi olarak birşey sormak istiyorum ulvi bey.
80 lt sıfır bir taiwan akvaryumu kurduk diyelim.
Toprak akadama. Pipo filtre gibi basit kurulum. Buna hangi marka damacana suları kullanmak uygun olur. İletkenliği arttırmak için ne kadar malzeme ilave etmek lazım.
Marka sormamdaki özellikle neden çeşitli markaların ph-iletkenlik değerlerini ölçmüş olduğunuzu düşünmemdir. Ve istenilen iletkenliğe getirmek için kaç gr-ölçek malzeme eklemek gerekir.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen...
Bu Tornadayla Aynimi
Hasan bey sizin kullandığınız şuan tornadomu,ekonomi olanmı? Tam kod ve renk versiyonunu da yazarmısınız? Bir de günlük ışıklandırma miktarı,co2 ve gübreleme bilgileri. Sağlıklı Hobiler...
Turuncu Meksika cüce kereviti.
Abi güzel paylaşım. Emeğine sağlık. Teşekkürler...
Uretimhane için fikirler
emirhan bey selamlar... Konustugumuzda uretimhane fikrinizi değerlendirmiştik. Fakat ben bu kadarini tahmin etmemiştim. Valla tek kelimeyle süreç super gidiyor gibi. Bittiği zaman emeğimize değecek bir yer olucak bence. Allah utandirmasin. Allah kalbinize gore nasip etsin herşeyi. En son tanisma dileklerimizle mesajlarimizi sonlandirmistik. Sanki artik tanismak farz oldu. :)) saka biyanada allah kismet ederse bi cayinizi içmeye gelirim. Amca olmussunuz hayirli olsun bebeğiniz. İnşallah darisi basiniza. Konusmalarimizda bu temennilerde vardi zaten. İnşallah hayirlisiyla allah sizede nasip eder. Şimdiden hayirli olsun uretimhaneniz. Görüşmek üzere...
ÇÖZÜLMÜŞTÜR !!! Ziya ERKUŞ’tan 119TL’ye Strafor
bende mehmet beye katiliyorum. Ziya beyle benimde alisverisim oldu. Kendisi çok yardim sever birisidir. En iyi alim eldendir. Olmuyorsa otobustur. Oda uygun değilse kargodur. Fakat kargo olunca da bence alici tüm mesuliyeti kabul etmiş sayilir. Ziya abi bence forumda isini düzgün yapan sayili insanlardan bir tanesidir. Bu hobiye bu kadar emek veren birisini bu kadar kolay yipratip, karalamamak gerekir. Forumda şikayet acicaginiza ziya beyden yeni canli talep etseydiniz bence ziya abi yine size yardimci olup elinden geleni yapardi. Olayi tatliya bağlamak adina siz ziya abinin gönlünü alin buradan bence o yine gerekeni yapar. Gerekenden kastim para iadesi degil , size hediye canli gönderir sanirim. Uç kuruş paranin peşinde kosan birisi değildir kesinlikle.  ziya abinin sizi utandirmasi dileğiyle...
600 Lt. Bitkilim (9 Nisan syf3...yeni linkler)
sag öndeki bitki red lotus olması lazim. 
Karidesevi' nin yeni üretim havuzları
Timur abi allah utandirmasin. Bu kadar emeğinin karsiligini kat ve kat alirsin inşallah. Cikaricak olduğunuz kitaba bu tecrubelerinizide aktarmayi unutmayin. :)))))    Sizin tüm bilgi ve tecrübelerine ihtiyacimiz var. Tekrardan tebrik ederim. Hayirli olsun abi. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.