ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
timur eker
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
193
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Kasım 2009 13:06
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2016 09:50
Toplam Mesaj:
1142 [0.22 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Timur Eker
Doğum Tarihi:
27 Eylül 1968
Yaş:
55
İl:
Antalya
Meslek:
Turist Rehberi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Tatlı Su Karidesleri

SON 10 MESAJI

Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
[QUOTE=fakcay06]Öncelikle geçmiş olsun.
Online Sipariş ne zmn açılır belirli bir tarih var mıdır?[/QUOTE]

1-2 resmi işimiz kaldı, cumartesi günü online sipariş bölümümüz açılacaktır.

[QUOTE=crstr]Hayırlı olsun ama aşama aşama kuruluşunu resimlerden izlediğim pure alın teri ile kurduğunuz devasa eski yerinize göre çok mütevazi bir yer olmuş :(............. yerli bir yu center oluşunuzu beklerken lumbar disk hernisi ve yumuşak su odanızın yangınını devamındada ceketinizi alıp gidişiniz quantin Tarantino filminin karides versiyonu gibi takip ettim :)...türkiye olarak neden bir dünya markası çıkaramıyaşımızın cevaplarını buldum sanki internetteki karidesevi takibimde... karides aleminde büyük usta olarak gördüğüm sizlere bir soru sorarak son veriyorum yazıma su değişimi için akvaryuma delik açarak taşırma şeklinde su değiştirmenizin nedenini öğrenebilirmiyim sadece su değişiminde kolaylık sağlamak için mi yoksa doğal karides ortamındaki yağmur yağmayı simüle etmek mi bu su değişiminin klasik dip çekimine göre karidesler üzerinde + yönde bir etkisi var mı???? yeni yeriniz tekrar hayırlı olsun[/QUOTE]

Taşırma sistem su değişim sistemimiz tamamen kolaylık amaçlı, işçilikten tasarruf etmek amaçlıdır.

[QUOTE=erdinc1][QUOTE=fakcay06]Öncelikle geçmiş olsun.
Online Sipariş ne zmn açılır belirli bir tarih var mıdır?[/QUOTE]

facebooktan toplu sipariş başlamış yazmışlar . bize ne zaman satacaklar acaba kaç gündür bekliyoruz. Tabi birde fiyatlar ne olacak.[/QUOTE]

Evet, Manavgat' taki tesisimizden esnafa yönelik toptan satışlar başladı. Antalya' daki perakende satışlarımız cumartesi açılacaktır. Karidesevi.com dan online siparişlerinizi o günden ittibaren verebilirsiniz.

[QUOTE=Mustafa Alpaslan]Öncelikle geçmiş olsun. uzun süredir bekliyoruz sizden güzel haberleri.Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.[/QUOTE]

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9616.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9617.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9617.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9621.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9621.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9627.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/82738/IMG_9627.JPG[/IMG]

Yorum ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz Arkadaşlar. Yeni yerimiz hazırdır. Ekim sonu canlılarımızı aktarıp, kasım ilk haftası satışlarımızı açacağız. Adresimiz: Güzelbağ mah, Cesur sok. no 14 Muratpaşa - Antalya.

https://www.facebook.com/TheShrimpHome
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Değerli Arkadaşlar,
Bu yıl bizim için biraz sıkıntılı bir yıl olarak geçiyor. Yaklaşık 3 aydır belimde, L4-L5 seviyesinde fıtık sorunu yaşıyorum. Uygulanan tedavinin üstüne yüzme egzersizleriyle durumumu düzelme çabası içerisindeyim. Ayaklandım, ama belimi zorlayacak çalışmalara giriştiğimde ağrılar tekrar başlıyor. Sıkıntıyı henüz tam anlamıyla atlatmış değilim.
Ben rahatsızlığımla boğuşurken Manavgat - Evrenseki'deki yumuşak su türlerini ürettiğimiz iki odada elektrik arızası kaynaklı yangın yaşadık. Bu iki odadaki tüm malzemeleri ve canlıları kaybettik maalesef.
Haziran başında Ensun su ürünleriyle yaşadığımız anlaşmazlıklar nedeniyle yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bunun üzerine Antalya 'da yeni bir üretimhane kurdum. Daha doğrusu, yerden bir tornavidayi dahi alırken zorlanır pozisyonda olduğumdan, ben tarif ettim ustalar kurdu. Dün ittibariyle akvaryumların ve havuzların sularını doldurduk. 15 Ekim gibi Manavgat' tan payıma düşen karideslerimi Antalya' ya aktarıp satışlarını açma niyetindeyim. Anlayacağınız, geleneksel 1 Eylül sezon açılışımız bu yıl maalesef hayal oldu. Bundan dolayı hepinizden özür diliyor, anlayışınıza sığınıyorum.
Selamlar
Timur Eker
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Üretim tesisimizin kurulumunu tamamladık. Artık sadece ufak tefek detaylar kaldı.


Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Yorum ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz arkadaşlar.

Çok çalışıyoruz, çoooook. :) Tüm akvaryumlar yerlerine yerleştirildi. Taşma boruları takıldı. Hava ve su girişleri bağlandı. Atık su tahliye hortumları yerlerine takılıyor. Son olarak da tabandan yürüyecek pimaş borular takılınca akvaryumlar su doldurmaya hazır hale gelecek.





İki akvaryum raf sırası arasına gelecek birer tonluk plastik havuzlarımızın toplam 15 adetinin 6 tanesi bugün elimize ulaştı.










timur eker2015-04-28 19:07:58
Turuncu Meksika cüce kereviti.
[QUOTE=harurreyizz]Peki nasıl solunum yapacaklar sudan çıkınca .Özel bir yönü var mi bu canlıların
[/QUOTE]

Suyun dışında solunum yapabiliyorlar, hatta doğadaki yabani ataları su çekildiğinde kendilerini çamura gömüp sular tekrar gelene kadar kendilerini koruyabiliyorlar. Akvaryumdan firar ettikleri zaman genelde akvaryumdan oldukça uzak kıyılarada köşelerde bulursunuz. Fark edemezseniz ev ortamında nemsiz kalacaklarından kuruyarak ölürler.
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Karidesevi Almanya'nın yerel bir akvaryum dergisi olan Aquarienclub Braunschweig'de haber oldu.



Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Sıkı çalışıyoruz 


Turuncu Meksika cüce kereviti.
[QUOTE=volkanserezli]İzmirde cüce kerevit bulamıyorum :(
tek erkek lazım onuda kargoyla getirtmek çok pahalıya geliyor maalesef.[/QUOTE]

Stoklarımızın azalması nedeniyle yaklaşık 2 aydır toptan satışlarını kestik. İzmir de nereden bulabileceğiniz konusunda bilgimiz yoktur maalesef.


[QUOTE=harurreyizz]Turuncu cüce kerevit akvaryumdan disari
çıkabilir mi bendeki 1 cm boyunda daha küçükler gerçi .bir bilginiz var mi[/QUOTE]

Çıkabilirler, önlem almak şarttır.
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Camcımız Recep usta (Recep Işık) iş başında...




SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.