ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
PuLcheR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Aralık 2009 15:30
Son Ziyaret:
21 Haziran 2010 10:04
Toplam Mesaj:
416 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar Kanmaz
Doğum Tarihi:
11 Eylül 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
Su Ürünleri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serdar Kanmaz
İstanbul/TaşlıTarLa
Bursa/Montania
O artık İşçi, Uzun süre yokum .
Hazmedemiyorsanız SODA için..:)

SON 10 MESAJI

Ad Konings Semineri 20 Haziran Pazar
Daha önceki Seminere geleceğimi belirtmiştim fakat, Pazar günü Şehir Dışına taşınacağım için maalesef gelemiyorum..
 
Katlanlara şimdiden iyi eğlenceler.. Muhtemelen çok güze geçecek bir günü kaçıracak olmanın üzüntüsü içerisindeyim :S
SAFKAN MI KIRMAMI
Bu arada inşallah Erkek değildir dişi çıkar deniyor.. Arkadaşlar dişi çıkmasının da bi önemi yok ki.. Dİşi olsa ne olacak..? Ortaya daha da sağlıksız, özürlü başka nesil balıklar çıkmayacak mı..? Papağan olduktan sonra erkek olsun daha iyi, en azından gereksiz şekilde ne olduğu belli olmayan başka türden balıkların ortaya çıkması engellenmiş olur :)
SAFKAN MI KIRMAMI
Balıklar Papağan.. Bu şekilde ele alıp fotoğraf çekmeye çalışırsanız ağzının kapanması da gayet doğal bir durum.. Sudan çıkan balık ağzını da kapatır, kuyruklarını da sıkar, şekilde olduğu gibi.
 
Cinsiyet öğrenmek için alıştık bu şekilde ele alınmalarına ama türünün öğrenilmesi için bu şekilde fotoğraf çekildiğine de ilk kez rastlıyorum.. Tamamen gereksiz bir durum.. Hadi malawilerde cinsiyet başka türlü anlaşılmaz diye savunuluyor ama bunun savunulacak hiç bir yanı yok ki :)
 
Bu balıklar akvaryum içerisinde de çekilse son derece rahatlıkla anlaşılabilir ne balığı oldukları.. Bu şekilde şahsen ne oldukları pek anlaşılmıyor..
PuLcheR2010-06-13 13:18:12
Küçük Bi Anket.
O tarz günler zaten bütün Hipermarketlerde mevcut :)
Geneline bamak gerekir kıyaslama yaparken. Mesela Carrefour ve ya Real'de X marka Makarna 80Krş iken Kipa'da 1TL :) Marka ve Model herşey aynı :) Genelleme yaparken buna bakmak lazım :) Üniversiteyi İzmir'de okudum, o nedenle Kipa'yı oldukça iyi biliyorum :)
Google kısıtlanıyor !
Google Translate çalışmıyor :) Bu Türk Telekom'un Zihniyetini anlamak mümkün değil :) Zararlı şeyri ortaya atanları IP'lerinden yakalatmak yerine, bütün kanıtların bulunduğu sitelere erişimi kesmeyi daha kolay buluyorlar :)
Küçük Bi Anket.
[QUOTE=kanguru09]Bim ve Kipa[/QUOTE]
Ben İzmir'e çok sık giderim.. Kipa'daki fiyatlar İstanbul'daki Carrefour, Real, Kiler gibi geniş çaplı marketlere göre son derece KAZIK..:) Resmen ailece girmemiz ile çıkmamız bir oldu diyebilirim yani :)
 
Ama Ege Bölgesinde iseniz zaten marketler genel olarak Kipa olduğu için sanırım oranın halkı fiyatları normal olarak görebilirler :) Ama İstanbul'daki Hipermarketlere oranla fiyatları gerçekten fazla :)
Küçük Bi Anket.
Hiç birisinin birbirinden farkı yok.. :)
 
Örnek vermek gerekirse..;
A Ürünü Carrefour'da 5TL, Migros'ta 5.50TL
B Ürünü Carrefour'da 5TL, Migros'ta 4.50TL :) Yani iki ürünü de almak için ödediğiniz ücret toplam ücret aynı :)
 
Yani kampanyalı ürünler haricinde diğer ürünlerde fabrikalardan çekilen Stok sayılarına göre fiyatlar belirlenir..:) Birisinde Ayçiçek Yağı indirimdedir ve size lazımsa o market ucuzdur, bir diğerinde yoğurt indirimdedir ve yoğurt size lazımsa o market ucuzdur :)
 
BİM'e gelince de Onurex, A101, Happy Center gibi marketler de hemen hemen aynı fiyatlardalar, ama önemli olan kalite :D Mesela bilindik markalı ürünlerde pek bir ucuzluk yok BİM'de.. genelde düşük kaliteli ürünlerde epeyce bir fark var.. Mesela Hazır çorbada Kent ile Knorr markasını aynı kefeye koyamazsınız, aralarında dağlar kadar fark var :) Knorr çorba fiyatları da mahalle bakkalında bile aynı fiyat :D
 
Kısacası bağlamak gerekirse ''Al birini vur ötekine''
PuLcheR2010-06-04 01:57:06
Bilgisayar hakkında kafama takıldı
Düşük Enerji ile bilgisayarın genel bir hızında yavaşlama olur. Onu da bilgisayarını Profesyonel anlamda kullanmayanlar pek farketmez zaten..
 
Yani kısacası bilgisayarınız yavaş çalışır düşük güç seçeneklerinde..
Kalbimiz de yaşayanlar

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..

 
Şimdi bizi yıkmaya çalışanlar, Türk Milleti'nin asil gücünü ve geçmişini hesaba katmıyorlar.. Kendi tarihlerinde ve geçmişlerinde övünülecek zaferleri olmadığı için bizden aldıkları 6 canı kendilerine zafer olarak görüyorlar..
 
Oysa ki Türk Milleti'nin eşsiz gücünü ve dayanışmasını Kurtuluş Savaşları'nda, Çanakkale Savaşları'nda nasıl kahramanca çarpıştıklarını görmezden geliyorlar.. Bugün yine aynı güçte, aynı cesarette ve aynı hırsla onları bir başka hezimete daha uğrayacaklarını bilemiyorlar..
 
TÜRK MİLLETİ 100 YIL ÖNCE CEPHELERDE NASIL ÇARPIŞMIŞ VE NASIL BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMUŞSA BUGÜN DE AYNI KENETLENME İLE BİZİ ÇEKEMEYENLERİN KARŞISINDA DURACAKTIR..
 
BUGÜN YAŞANANLARDAN SONRA TÜRK DEVLETİ VE KAHRAMAN TÜRK ASKERLERİ NASIL BİR MİLLET VE DEVLET OLDUĞUNU TÜM DÜNYAYA GÖSTERECEKTİR.. 
PuLcheR2010-06-01 02:09:40
Tüm Yemler Hk.
[QUOTE=sonufuk] [QUOTE=PuLcheR][QUOTE=sonufuk] Yunus ve Sp besliyorum. Sera Cichlids Stick ve Sera Fd Bloodworms yemlerim var. Çeşit olsun diye aldım fakat yemler yüzeyde kaldığı için balıklarım yüzeydeki yemi almıyor... Herhangi bi uygulama var mı alması için yoksa alışmalarını mı bekleyeceğim... [/QUOTE]
Kullandığınız yemler zaten sizin beslediğiniz balıklara uygun yemler değil. O nedenle su yüzeyinde kalmasa bile severek yiyebilecekleri yemler değil.. Kullandığınız yemler genelde iri amerikanlarda kullanılması daha etkili sonuçlar doğrurur.. Sizin beslediğiniz balıklara en uygun formdaki yemler Granür yemlerdir..[/QUOTE]
Peki hocam teşekkür ederim... İki sorum daha olacak yanlız...
1. Sera granured ile nls Cichlid Formula yemlerini karıştırdım akşamları veriyorum... Sakıncası var mıdır?
2. Sera granu green ile
Super Spirulina Forte Granulat yemlerini karıştırmayı düşünüyorum... acaba bunun da balıklarıma bir zararı olur mu?

Uzman hobicilerden yardım... Teşekkürler...
[/QUOTE]
Karıştırmak yerine öğünleri ayrı ayrı verirseniz daha güzel olur.. Mesele bir sabah Granured, diğer sabah NLS.. Aynı şekilde bir akşam Granugreen bir sonraki akşam Süperforte verebilirsiniz.. O şekilde daha etkili ve daha güzel olur..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.