Tetrayla uyumluluk ?


Umut BaşarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 2863
Umut BaşarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2013 22:09
Burada insanlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ama tepki görüyor.. Neden? Çünkü iyilik yapmak istiyorlar, doğru söylüyorlar diye..
Eeee ne demişler? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...
Boşverin arkadaş canı nasıl istiyorsa öyle yapsın..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Talha AkdenizÇevrim Dışı

Kayıt: 25/07/2011
İl: Sakarya
Mesaj: 448
Talha AkdenizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 22:43
Tabi tabi yaşar betalarda bardakta yaşıyor zaten böyle gidersen baya yol alırsın.Hem soruyorsun ne yapayım hem yapıyorsun tersi.Ya sormıyacan bunları yazıp insanın zamanlarını çalmıyacan yada canlılarına değer verip en iyi şekilde bakmaya çalışacan.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bitkici1Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 956
bitkici1Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 22:59
[QUOTE=umutgunay][QUOTE=furkan9507]Hic biri birbiriyle yasamaz diyonuz ama hepsi yasiyo allaha sukur kiliclar tetralar melekler akvaryumcularin show akvaryumlarin hep birlikte yasiyolar bence sizin baliklarda anormallik var. Kardesim birde kendini at falan demissin yasina yakisan seyler yaz bidakine saygilar[/QUOTE]Sana "yaşamaz" denilmedi, birlikte bakılmasının doğru olmadığından bahsediliyor. Yaşar-yaşamaz'la işi çözmeye çalışacaksak seni de ahıra bağlayalım? Yemeğini suyunu verdikten sonra sen de orada yaşayabilirsin dimi?

[QUOTE=feedback]Bende 2 tane paltolu tetra var birinin karnı yaklasık 10 gündür iyice şişti yumurtlayacak diye ayırdım ama bilmiyorum. Sizce yumurtlayacak mı baska bı sıkınıtısı mı var? [/QUOTE] Tetra'ların akvaryum ortamında yumurta dökmesi binde bir ihtimaldir. Yumurta toplasa bile o yumurtaları doğru şekilde alıp yavru üretmek imkansıza yakındır. Balığınızı kendi hâline bırakın, devamlı kuru protein yemi veriyorsanız kabız olmuş da olabilir. Arada canlı yem ve bitkisel içerikli yem de verin.


[/QUOTE]

Aslında tetralar bayağı yumurta dökerler. Üstelik erkekler de yumurtaları döller. Ama dediğiniz gibi yumurtaların çıkması biraz zordur. Uygun ortam varsa da çoğu akvaryum ortamında yem oluyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir