ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Burak99065
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ocak 2010 13:03
Son Ziyaret:
23 Ekim 2012 09:36
Toplam Mesaj:
52 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Yurdakul
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Mugla
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak YURDAKUL

SON 10 MESAJI

zebra cinsiyet ayrımı
Resimdekiler farklı balıksa bence ikiside erkek gibi ilk resimdeki balığı birde yandan çekseydiniz daha net cevap verirdim ama ikinci resimdeki balık erkek.
Türü ve cinsiyeti
Cevaplarınız için teşekkürler bende öndekini dişi yüzgeçleri sivri olanı erkek diye tahmin ediyorum umarım öyledir birde bazen sizvri yüzgeçli olan ötekini kovalıyor sürekli bir kovalama yokta bazen bir başlıyor fıldır fıldır döndürüyor bunu neden yapıyor olabilirler?
Türü ve cinsiyeti
Peki cinsiyetleri hakkında bir fikir yürütülebilir mi yoksa küçükler mi daha ?
Türü ve cinsiyeti
Arkadaşlar bu balıkları green terör diye aldım ama internetten bakınca blue acara mı acaba diye şüphelendim tam anlayamadım birde yüzgeçlerinden yaptığım yorumla 1E 1D diye tahmin ediyorum daha eş tutma olmaz çok küçükler birde sizler bakarsanız türünün ve cinsiyetlerinin ne olduğuna dair net cevap verirseniz çok sevinirim.
[VID]http://www.izlesene.com/video/12082012026/6490925[/VID]

oscar yem sorunu
Arkadaşlar bugün yem almak için akvaryumcuya gittim normalde oscarıma tetra discus kullanıyordum ama akvaryumcuyla biraz sohbet ettik bu sefer farklı yem dene dedi ve tetra cichlid sticks diye bir yem verdi kovanın üzerinde astronot resmi falan var eve gelince balığa verdim yemi aldı çiğneyip geri tükürdü eski yeminden verdim onu yedi yeni yeme nasıl alıştırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
15 günlük tatil
Samimi olduğunuz veya güvendiğiniz bir komşunuz yada tanıdığınız varsa anahtarı ona bırakın yemleme şeklini ve miktarı tarif edin o atsın yada yemleme makineleri var ondan alın ama makineler kaç günlük yemleme yapabilecek kapasitesi ne onu bilmiyorum.
Saygılar...
Astronot sorun(resimli)
Faruk bey ilk 2 hafta falan aynı hareketleri benimkide yaptı bende  akvaryuma her yaklaşmamda azar azar yemledim yem kutusunu falan alıken elimi yavaş yavaş götürdüm ani hareketten ürkmesin diye  şimdi maşallahı var tosunun gayet iyi haftada 2 kere sarmısaklı yürek veriyorum alana kadar dört dönüyor akvaryumda sonra kapağı açıp biraz yukarıda tutuyorum zıplayıp alıyor bazen elimde sıkıca tutuyorum yemi kopara kopara yiyor bu zevk hiç bir şeyde yok senin balığında zamanla alışır diye düşünüyorum.Mehmet bey yanık olsa hiç büyümez hep aynı boyda kalır diye biliyorum ama ben balığın ilk zamanki resimleriyle şimdikini karşılaştırıyorum epey fark var umarım dediğiniz gibi değildir dediğiniz gibiysede artık yapacak bir şey yok tekrar versem sanki büyüyecek mi oradada aynı şekilde kalacak hatta daha kötü şartlarda kalacak biz alıştık oda bize alıştı gittiği yere kadar gideriz böyle allah bozmasın şimdilik gayet iyiyiz.
 
Şimdiki durumu:


Burak990652012-05-26 19:01:07
Yeter artık ! (aileler karışmasın )
Ah Alperen kardeşim keşke bizim babada böyle olsa ben bir balık veya akvaryumla ilgili bir malzeme alayım evde kıyamet kopuyor hani paran yoktu eline bir para geçsin hemen balık alıyorsun,yem alıyorsun,vs. 1-2 saat akvaryumun başında dursam aferim oğlum balıklar kurtaracak seni devam et gibi can sıkıcı laflar başımızın belası anlıyorum seni şaka bir yana doğrusunu yapıyorsun ama sert çıkma zamanla baban balıklarda huysuzluk oldukça anlayacaktır örneğin benimkiler ilk başlarda benden meraklıydılar bir keresinde dershanedeyken babam akvaryumu yıkamaya kalkmış balığı yakalayacağım derken akvaryumdan atlatmış onuda görmeyip üzerine basmış o gün bugündür ellerini sürmüyorlar benim uğraşmama ara ara karşı çıkıyorlar ama olsun tatlı şeyler bunlar alıştık artık bende dalgaya vurup geçiyorum sende öyle yap sıkma canını bu arada soldaki kırmızı yem tetra bits gibi oda kaliteli yemdir ben kullanıyorum yemler yere düşmeden bitiyor,sağlıklı balıklar.
geçimsizlik
Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bugün astronotumun yanına bir tanede beyaz pacu koydum. Pacu astronottan biraz küçük , forumda biraz baktım genelde astronot ve pacu beraber yaşıyor ama ben balığı akvaryuma koyduğum andan itibaren astronot sürekli  diğerini kovalıyor. O da biraz daha seri astronottan kaçabiliyor ama bu ne zamana kadar sürer ? Şimdilik araya beyaz plastik bir bölme vardı onu koydum , yarın camcıya cam bölme kestirip koysam birbirlerini gördüklerinde zamanla alışırlar mı ? Y ada astronot illa akvaryumun padişahı olarak tek kalacak mı? Acil olarak yol gösterirseniz çok sevinirim.(Akvaryum şimdilik 120lt umarım yaza büyüyecek)

Saygılar. 
Onur Yıldız2012-05-11 00:59:16
astronotum
Sen iyisin abi ya biz bunlarla oyalanıyoruz iskelede gece güzel kefaller oluyor onada aile engeli var akşam 11-12 gibi gideceksin etrafı yemleyip tek kancalıyı gönderceksinde işte imkanlar imkanlar imkanlar...  Burak990652012-04-28 13:28:49

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.